Buna seara! Iti va da el mesaj daca chiar tine la relatia voastra, tu nu ar trebui sa mai actionezi in niciun fel, pentru ca este suficient.
Asta imi spune si mie ratiunea.dar dorul de el e groaznic nu pot sa trec peste. Ziua sunt bine, dar noaptea cand vreau sa adorm, adorm plangand..nu mai suport
Atunci gandesti bine. Nu te mai incarca negativ cu emotii si ca sa treci mai usor peste aceasta perioada, gandeste-te ca iti va raspunde oricand, nu ca s-a terminat totul .
Si sa traiesc cu speranta asta? Ar fi bine sa raspunda candva.
Traiesti cu ea pana cand te vei plictisi si uita de acesta. In final te alegi cu sanatate emotionala si binevointa catre alte relatii.
Sper sa fie asa.dar dorul ma omoara.
Sunt sanse mari sa fie asa. Pana atunci, concentreaza-te pe diverse activitati si aplica metoda mea.
"Prietenul meu"...pregateste-te ca doare: NU mai e prietenul tau daca te ignora de o luna. Poti sa-l suni sa-l intrebi daca mai e viu sau ceva. Desi daca relatia voastra era atat de copilaroasa si toxica incat sa ai nevoie sa astepti o luna si sa pui o intrebare adresata unor straini ca sa iei decizia de a-l suna, parerea mea e ca apelul nu-si are rostul.
Ai dreptate intr-un fel.dar ce e de facut ca peste cateva zile este si ziua lui de nastere..nici nu stiu daca mai are rost sa l sunt ca sa i urez la multi ani. In fine..simt ca si a atins scopurile, m-a amagit..si acum niciun semn de viata.
Dar faza e ca tin foarte mult la el.
Esti copilaroasa rau... daca ai mai mult de 14 ani, situatia e penibila. Iar daca ai mai putin, iar e penibila, doar ca altfel. Poate omul si-a sters aplicatia din telefon. Pe mine ma mai apuca uneori si nu mai apar nici pe Facebook, nici pe Instagram cu saptamanile, dar nu e o problema, STII DE CE? Pentru ca sunt suficient de matura si am prieteni sificient de maturi incat sa ne sunam cand e nevoie. Daca tu ai stat O LUNA asteptand sa vada mesajul, fara sa faci nimic, te-ai amagit singura, omul n-are absolut nicio vina aici. Sau, o varianta mai amuzanta, poate sta si el ca prostul acum intrebandu-se de ce nu-l cauti. Sper sa nu, totusi, ca ar fi prea de tot.