Buna searaa! Spunti-mi ce culori pentru rochie lunga de seara merge cu o curea aurie?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastru celest.

| Ruxandra15 a răspuns:

La o rochie lunga de seara nu se poarta curea dar ma rg. Albastrul nopti.Un mov foarte inchis spre albastru. Rosu-sangeriu. Sau un visiniu inchis la culoare. Daca vrei sa ai ceva pe talie alege o rochie cu o funda nu pune o curea pentru ca nu mai arata a rochie de seara.

hee hee tocmai dintr o poza cu o rochie de seara neagra cu o curea din aia lata aurie m-am inspirat. oricum multumesc de sfat

Depinde si de croiala rochiei. As fi vrut sa zic negru dar toti aleg negru si deja e prea normala tinuta. Adica toti alegem pantofi negri, plic negru, colier negru etc sa schimbam culoarea rochiei putin. Depinde si cum este cureaua daca este metalica merge daca nu si e spre exemplu din piele nu merge. Tiam zis depinde de croiala rochiei daca e lunga dreapta merge daca e de printesa nu.

E lunga dreapta ..am gusturi bune la hainebatting eyelashes iti dai seama ca nu imi puneam o curea din piele.e metalica

Si culoarea la rochie? Cum ti-ar placea sa fie?

Pai asta nu stiu..nu toate culorile merg cu auriu, albastru inchis sau un turcoaz.