anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna si dimineata! Il mai stiti pe vecinul meu nea Petrica? Sa va spun ce mi-a facut nebunul azi noapte, intorcandu-ma de la servici pe la orele 2 ma trezesc ca sunt strigat de nea Petrica, breee vin repede ca la mine in curte am vazut un hot, eu baiat bun am mers repede dar ca siguranta mi-am luat un aparat cu electrosocuri la mine (Pistol tip Taser) ca nu stiam ce si cum, zapacit cum eram de spusele vecinului am ajuns la poarta acestuia si cand am vrut sa intru numai ce zice unu stai ca te-am prins! si se deschide poarta,eu imediat la bagat la electrosocuri de s-a aruncat ala pe burta imediat, unde nu mi-l ia nea Petrica la picioare si injuraturi laughing) cand colo vad ca iese alta persoana si am trezesc balacarit si cu maturi in cap,hotiiii sariti lumeee ca au dat hotiiii! striga femeia,eu am ramas mut, de unde si pana unde femeie la vecinu' ca era parasit laughing mai fratilor,nu ziceti ca din cauza bauturii nea Petre al meu a confundat adresa, el ca el dar eu? rolling on the floor am dat sa ma scuz,ce sa te scuzi vere cu gura sparata, ca e buna la alegeri electorale coana mare laughing daca ti-a tipat de 2 ori in ureche pe cine sa votezi ala e sigur ca iese primul pe lista laughing Rasul ca rasul dar nu zici ca era sa fiu arestat, a venit politia imediat si m-a luat la puricat dar noroc cu vecinul electrosocat ca a inteles si nu a depus plangere, acum sunt obligat sa merg la el sa-i fac terapie cu electrosocuri ca are romatism saracul. Intrebarea mea este urmatoarea, este adevarata zicala ca "facerea de bine e de mama "?

7 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Și dacă e de tată?

| adinaxD a răspuns:

Ahahah..asta da intamplare laughing

| anonim_4396 explică (pentru adinaxD):

Bine ca nu a fost mamaie mai impanata ca eram la spital acum laughing

| DoriKat a răspuns:

Facerea de bine e fu***** de mama! cu siguranta. toti am patit-o

| anonim_4396 explică (pentru DoriKat):

Nu puteam sa le dau mura'n gura, a fost si de dimineata cand toti copilasii sunt prezenti, dar te-ai prins

| qMiruq a răspuns:

Neaţa...Hmm nu am auzit de zicala asta, dar ce ţi s-a întâmplat e comic rău rolling on the floor. Mi-a plăcut mult povestea, eşti de comă! laughing

| anonim_4396 explică (pentru qMiruq):

Poveste adevarata, si-acum simt batul de matura pe spinare