| Costin_Gabriel_1995 a întrebat:

Buna, simt nevoia să cer câteva păreri si cred ca aici este un loc bun, deci in urma astazi tocmai am ajuns la mare din Grecia, unde am intalnit o fata dupa cateva zile avand in vedere ca hotelul ei avea alt program de cazare, balcoanele noastre erau fata in fata si in fiecare zi mă tot uitam la ea destul de insistent si ea la mine dar nu pot sa zic ca asa insistent, însă cu 2 zile inainte sa plec acasa m-am decis sa ii spun ce simt, tot am asteptat momentul potrivit(care de fapt era oricand dar la cât sunt de...) însă nu stiu ceva ma reținea, uneori o vedeam cum se uita la mine alteori o vedeam supărată si cu lacrimi în ochi și culmea tot timpul dupa ce vorbeam cu alte fete ( la balconul de vizavi stăteau ceva fete si m-ai intrau în vorbă dar mai mult vorbeam la mișto), in fine chiar în ultima seară i-am dat de înțeles că o iubesc, însă ea nu mi-a spus inapoi chestia asta, doar se uita la mine mai insistent si vorbea cu mama ei tot timpul, dupa 10 min dupa ce i-am spus că o plac timp în care a vorbit cu mama ei mi-a facut cu mana si dupa i-am facut si eu si a zâmbit dupa care tot am incercat sa ii spun sa ne întâlnim jos ( in engleza sua prin semne, fata era de origine sârbă) însă nu mi-a dat de înțeles că a înțeles ce ii spuneam însă la un moment dat coboară si merge la masina si aveam timp destul sa merg jos la ea sa o astept însă nu am facut-o si dupa parca nu mai era asa de fericită si s-a dus înăuntru la un moment dat iar dupa ce am așteptat juma de ora m-am dus si eu, a doua zi parca nu mai voia sa se uite la mine dar se uita doar sa vadă daca ma uitam la ea si da ma uitam aproape tot timpul, tot în ultima zi adică ieri eram cu prietenii si trece pe lângă mine însă se uita in cealaltă parte doar ca iar avea lacrimi în ochi, iar cu puțini timp înainte să plec mai trece o dată si atunci era doar fratele meu si ma salută si eu o salut inapoi, si asta a fost totcrying(, stiam ca nu putea fi nimic mai mult decât o noapte sau câteva zile alături de ea însă se pare ca nu a fost asa, oare puteam sa fac ceva mai mult de atat? ce părere aveți?

1 răspuns:
| mudokins78 a răspuns:

E simplu!
Trebuia din prima să îi spui şi tu în engleză,. Hai la magazin.
Şi cumpărai nişte batoane, le împarțeați şi aţi fi mers şi voi prin Mall sau un loc mai aglomerat, acolo iai fi putut jura credinţă!
ALAKU AKBAR!