| karina25 a întrebat:

BUNA. Sincer nu stiu de unde sa incep, dar am sa incerc sa va rapesc cat mai putin timp. M-am casatorit devreme s copiii au venit tot devreme. Vreo 6 ani viata mea a fost f grea am stat doar in stres cearta batai etc, si toate astea din cauza sotului meu care bea f mult. Si parca nu era de ajuns. Stateam in casa socrilor mei (Dumnezeu sa-i ierte) care, la fel, nu stiau decat vodca si iar vodca. Nu stiu cate persoane ar fi rezistat in locul meu dar eu a trebuit sa o fac din cauza copiilor. Acum ne-am mutat de acolo, sotul meu nu mai bea dar ce folos? Am ajuns o epava o persoana care cand iese pe strada i se pare ca toata lumea se uita la ea, i se pare ca toata lumea vorbeste despre ea, o persoana care nu reuseste sa se mai integreze nicaerea, o persoana care parca a trait in jungla si cand iese in lume se sperie si nu mai este in stare sa poarte o conversatie cu nimeni. Viata mea este redusa doar la stat in casa (curatenie, mancare, teme si iar de la capat ). In momentul acesta stiu ca traiesc doar pentru copii, dar pentru cat timp? AM AJUNS LA CAPATUL RABDARII. CAT MAI POAT REZISTA SUNTDOAR UN OM. Imi cer scuze ca v-am rapit atata timp si va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| angella1972 a răspuns:

Daca varsta copiilor iti permite, incearca sa-ti iei un servici.chiar si pentru un salar de mizerie, orice, numai sa te scoti din casa.cu timpul va reveni increderea in tine, vei vedea ca poti fi respectata pentru ceea ce esti, pentru ceea ce poti, pentru seriozitate.sunt sigura ca esti un om bun, iar oamenii buni reusesc intotdeauna. daca am fi fata in fata am discuta mai mult, dar...astept vesti bune de la tine.

4 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dat fiind faptul că ai trecut prin atâtea şi ai rezistat înseamnă că eşti o persoană puternică. Gândeşte-te la soţul tău... poţi să îl ierţi pentru ce a făcut în trecut? Poţi să treci peste? Dacă răspunsul la aceste întrebări este "nu", atunci ar fi mai bine să divorţaţi. Din punctul meu de vedere copiilor le e mai bine dacă sunteţi despărţiţi decât dacă sunteţi împreună şi vă certaţi tot timpul. Dacă vă despărţiţi vor fi alintaţi din 2 părţi. Din altă ordine de idei... orice persoană (fie puternică, fie slabă) are nevoie de cineva. Caută-ţi prieteni/prietene. Ce îţi mai fac colegii din liceu? De când nu i-ai mai văzut? Încearcă să reiei nişte relaţii de prietenie cu nişte oameni cu care te-ai înţeles. Poţi căuta persoane care au ales aceaşi cale ca şi tine şi veţi putea discuta mult mai multe despre acest subiect. Pentru început eu spun să reiei nişte relaţii de prietenie cu vechi amici/colegi. Mult succes!
P.S.Trimite-mi mesaj pe privat dacă vrei să mai vorbim.

| Jupiter a răspuns:

Ai spus foarte bine: TI SE PARE ca toata lumea se uita la tine si vorbeste despre tine, te asigur ca nu toti au grija ta. O sa reusesti treptat sa te integrezi unde vrei, daca VREI asta, avand incredere in tine. Viata ta "este redusa doar la stat in casa" numai pentru ca vrei tu asta si pentru cat timp vrei tu. Daca vrei sa te dedici cresterii copiilor, fa-o cu daruire si cu dragoste, fii cea mai buna mama din lume! Daca rutina zilnica te deranjeaza, schimba-ti orarul, nu e baut in cuie, fa si alte lucruri care iti plac.

| Crs a răspuns:

Divorteaza, daca nu te mai simti in stare sa mai continui casnicia cu sotul tau... Copiii vor putea fi fericiti si vor putea beneficia de atentie ambilor parinti chiar daca sunteti despartiti... cand vor creste copiii nu vor vedea la parintii lor decat batai si certuri. I-ati inima in dinti si incepe o viata noua :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu trebuie sa stii un lucru:copii tai au nevoie de tine! Nu se poate sa devii o epava, nu exista, esti suflet, ai dreptul sa fii fericita si impacata cu tine.Sunt sigura ca tu stii exact ceea ce vrei sa faci, problema este ca nu ai curaj, iti este frica sa faci ceea ce iti spune inima.Este momentul sa iti revii, sa te gandesti la tine, tu singura vei iesi din asta atunci cand vei realiza ca viata trebuie pretuita.Succes,fii curajoasa, nu esti singura femeie care a trecut prin asta, totul este in mainile tale, tu decizi ce vrei de la viata.