| ComicGirl a întrebat:

so.imi place de un baiat.si presupun ca si lui de mine.adica am devenit prieteni pentru ca era el prieten cu fratele meu, si am inceput sa vorbim doar face to face, ca el nu are net.si m-a sunat intr-un weekend cu nr ascuns [adica am presuspus ca era el]si ma intreba daca stiu cine e ca sa-mi spuna ceva.si eu nu puteam sa vb atn cu el pentru ca eram cu alte persoane din familie acolo. dupa ma mai sunat o data si nu i-am raspuns. dupa la scoala mi-a zis ca de ce nu am vrut sa vb cu el al tel. ok atunci era sigur ca el am sunase. i-am zis ca m-a sunat in momente f nepotrivite, nu ca nu as fi vrut sa vorbesc cu el. dupa ma mai vb, l-am intrebat eu mai multe. dupa daca a vazut, si-a facut si el curaj imi punea si el intrebari.ieri la scoala cand m-a salutat m-a luat de mana.big grin. dar azi m-am uitat [intamplator la el] o secunda si dupa am intors capul si dupa nu l-am mai vazut toata ziua.straight face
Sincer voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| emchristina a răspuns:

S-ar putea sa te placa dar sa te evite pentru ca nu stie ce simti tu. vorbeste cu el pentru ca nu ai nimic de pierdut. daca nu ii arati ce simti o sa-si gaseasca pe altcineva si numai tu pierzi(asta o stiu din experienta) mult succes

1 răspuns:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nu e evident ca te place.
Spune-i ca si tu il placi.
Astfel lucruile se vor mai linisti putin.