| onename a întrebat:

Sper ca am ales bine categoria. Am o mica problema, dar mica. Am nevoie de un sfat, tinand cont ca fratele meu mai mare munceste si nu prea avem timp sa mai vorbim asa mult. Am 15 ani. Ma duc in curand la tara. Casa mea e in apropierea unui parc si mereu cand merg in oras, la magazin, oriunde, trec pe langa parcul acela. Si sunt adolescenti asa ca mine cateodata. Si de fiecare data cand trec, ma uit inainte si nu la ei, ca sunt mai timida de fel. Dar nu vreau sa para ca sunt fitioasa, chiar daca sunt 'de la oras' cum se zice acolo. Mi se pare chiar mie ca am fite cand trec pe acolo si ma uit tot inainte. Ce sa fac? Sa ma uit la ei, sa ma bag in seama. Nu vreau nici sa zica ei 'ia uite-o si pe asta se baga singura in seama' sau ceva de genu. Ei mai ziceau cate ceva cand treceam. La un moment dat cand ieseam undeva, ieseam vorbind la telefon, sa nu ma simt asa singura. Tot aiurea mi se pare. sa mergi vorbind la telefon.So?
Funda!

2 răspunsuri:
| PuMa_5271 a răspuns:

Pai fa cunostinta cu ei si incerca sa legi o pretenie.Iar daca sunt intepati nici sa nu-i mai bagi in seamawinking.
Sper sa te ajute acest sfathappy

| TheSearcher a răspuns:

Pai. daca cunosti pe unul din acei tipi, de ce sa nu stati de vorba sa nu te simti singura? daca nu ii cunosti mai bine nu'ti faci de lucru cu ei. cauta'ti un prieten/prietena cu care sa iti petreci timpul cu acolo ^^