| alexandra33_3561 a întrebat:

Buna! Sper ca sunteti bine ^^.M-am gandit sa va pun cateva intrebari.Prima intrebare ar fi cum ar trebui sa imi pot da seama 100% meseria care ma reprezinta pe mine gen meseria de viata.A doua ce as putea sa fac daca mi-am pierdut in totalitate speranta si motivatia ca viata mea se va schimba.Multumesc pentru ca ati citit ce am scris ^^

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Iti dai seama de meseria care trebuie dupa cum te atrage acel domeniu, e simplu.

Daca ti-ai pierdut speranta ca s-ar putea schimba viata, constientizeaza daca pierderea sperantei este corecta sau nu.
Adica daca poti face n chestii ca sa schimbi viata, atunci inseamna ca pierderea sperantei este nejustificata si trebuie sa renunti la ideea aia, sa faci ce poti ca viata sa se schimbe.
Iar daca nici asa nu se schimba, afli dupa aia, in nici un caz nu poti zice dinainte ca nu se schimba pana nu incerci sa o schimbi.

Daca ai facut tot ce ai putut sa schimbi viata si nu a iesit, si stii sigur ca nu mai poti face altceva, atunci pierderea sperantei este corecta si aia e.
Dar sa stii sigur incercand orice ai putut tu, nu sa crezi doar ca nu mai ai ce face pentru o viata mai buna, dar de fapt sa ai solutii pe care tu nu le vezi.

2 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

1. cum ar trebui sa imi pot da seama 100% meseria care ma reprezinta pe mine gen meseria de viata

Exista exaluari psihologice care iti evalueaza personalitatea si preferintele si iti zic niste meserii cu care te potrivesti. Daca o sa-ti placa sau nu, asta nu stie nimeni.

2. A doua ce as putea sa fac daca mi-am pierdut in totalitate speranta si motivatia ca viata mea se va schimba

O sa treaca, toti avem momente din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Evalueaza-ti competentele si vezi la ce excelezi, ce te atrage, intreaba-ti apropiatii si prietenii la ce cred ei ca te-ai descurca mai bine sa faci.

2. Crezi in tine si cel mai important: crezi in Dumnezeu!