Asemenea evenimente te marcheaza pe viata! Daca s-ar fi si consumat violul!? Nici nu vreau sa ma gandesc.Reactia voastra a fost lasa dar sanatoasa.Altceva nu puteati face! Daca fata i-a vazut pe cei trei, este posibil ca aia sa fie! Oricum, trebuie sa aveti maaare grija! Pe prietena voastra o poate ajuta doar un psiholog!
Bună! Acum acelei fete îi este frică de toţi băieţi pe care îi întâlneşte. Crede că toţi vor face ce au făcut şi cele 4 bestii. Cum zic şi cei de mai sus, doar timpul o să poate rezolva totul.
În legătura cu fuga voastră, nu prea puteaţi să faceţi nimic să o ajutaţi, voi eraţi 3, ei 4.
Acum tot ce trebuie să faceţi este să fiţi alături de prietena voastră, are mare nevoie de voi în aceste momente grele.
Pa, pa!
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre :*
Voi fi langa ea cand va avea nevoie si sper ca in timp sa uite acest incident.
@Elianna Violul s-a consumat. Nu am explicat atat de bine despre aceasta parte. Cand am ajuns noi, acei nenorociti isi batusera joc de ea. Din pacate am ajuns prea tarziu Multumesc mult!
Buna, imi dau seama cat de greu este pentru oricine care trece prin asa ceva. Si eu la randul meu am avut o prietena abuzata sexual de prietenul ei. Din fericire ea a putut trece peste asta cu ajutorul nostru, prietenelor ei, care am sustinut-o in tot ce facea. Acest lucru nu il poate indeparta nimeni si nimic.Probabil ca in viitor, va comunica mai greu cu baietii.
Insa timpul vindeca toate ranile si trebuie sa ii fi-ti alaturi tot timpul.Iti doresc toate cele buna si prietenei tale ii recomand o vizita la un psiholog, care o va ajuta sa treaca cu bine peste aceasta neplacuta intamplare.
Pupici :*:*
Hei!
Trimite-mi un mesaj cu id-ul tau ca sa vorbim pe messenger.Intr-un raspuns nu iti pot raspunde tot ce am de spus.
Gbu :]
:O cred ca doar timpul poate sa rezolve... fata aceea este traumatizata
multa sanatate
Woow,, nu trebuie sa te invinovatesti pentru asta, a fost o reactie de moment sa fugi...nu te`ai gandit prea mult. Oricum e foarte groaznic ce s`a int:ar putea sa ramana cu sechele pe viata. dar cu timpu sa`r putea sa-i treaca, faceti`o sa rada sh amintitii de lucruri frumoaseImi pare rau pentru ea, saraca. sper sa`si revina repede ca are toata viata inainte
LisaJulie întreabă: