Nu are rost să le mai ceri, nu le mai are, căci le-a amanetat sau le-a vândut prin consignație să își facă rost de bani pentru băutură. Asta te va ajuta să înveți să nu te atașezi de lucruri, care trec și vin.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Îmi pare rău de ceea ce ți se întâmplă, o soluție magică din păcate nu există.
Dar dacă ai rezistat ani buni așa, mai poți încă unul sau doi până termini școala și ești majoră și poți da la o facultate sau să te angajezi. Situația din famille ar trebui să te motiveze să înveți bine, pentru că în cazul tău școala chiar poate fi o scăpare din această situație. Eu nu aș mai întreba de lănțișor ca să nu risc să se enerveze din nou, ar trebui să lași lucrurile să meargă de la sine în privința asta, ori ți le va da el la un moment dat, ori la un moment dat îți vei permite tu să-ți iei alt lănțișor mult mai frumos, nu trebuie să te atașezi prea tare de obiecte
Da. Pricep ce vrei sa spui dar nu mi se pare corect! Is lucrurile mele, n-am inteles!? lui nu cred ca i-ar placea daca cineva ar face asa cu el. Fereasca sfantul! ar fi in stare de orice
Înțeleg, nu este corect, am trecut și prin episoade de genul, dar totul e trecător și mai devreme sau mai târziu lucrurile o să fie în favoarea ta.