| theStar a întrebat:

spuneti-mi si mie ce neologisme sau expresii interesante folositi?batting eyelashes

15 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Hm.hee hee sa ma gandesc whistling zic ft mult best laughinglaughing deja e stresant. Dar in general imi respect limba romana. Iar expresii interesante, nu mi vin acum prin capshor, nu am ceva original big grin

| Lumy a răspuns:

Tru(true)tongue
wazzup
hellolaughing

| ina a răspuns:

God, damn it!
Celelalte expresii pe care le folosesc nu imi vin in minte, dar mai am multe (si le schimb odata la cateva lunilaughing)

nony
| nony a răspuns:

Orice fraza personalá o pot numi interesantá.
Tu prin faptul ca vorbesti, esti .interesant/á. Nu trebuie sa te consideri banal/á, pentru ca asa vei fi perceput/á in grupul tau de amici.

| psiholoaga a răspuns:

Nu folosesc, decat daca sunt intr-un cerc in care toata lumea are aceeasi pregatire si ne putem intelege (de exemplu, pe subiecte de psihologie), in rest, chiar daca vreau sa transmit termeni de specialitate, la un training, de exemplu, incerc sa folosesc metafore, sa explic cat mai concret si intr-un limbaj uzual ceea ce vreau. Scopul meu principal e sa imi fac mesajul inteles, nu sa par interesanta si total rupta de realitate.
PS: best si ok nu sunt neologisme, ar putea fi incadrate, cu indulgenta, la jargon.

| ralucaralu a răspuns:

Mai bine spus expresii in engleza..pai de obicei folosesc of course,,

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna
Poi in general: xoxo, school`:-&, hug, messenger, hi5...chathee hee, nlog, site, pc...
etc:d
am avut tema asa ceva si eu d-astea am pus.:d

deci daca iti trebuie pentru tema foloseste-lewinking
dsoara mea de romana`:d a sp k e binebatting eyelashes

papa
xoxo

| costyn162 a răspuns:

Wazzuuuuuuppppp! foarte des folosit la noi in clasa!laughinglaughinglaughingtonguetonguetongue

| mcrenma a răspuns:

Pai eu cel mai des zis "o lae" scuzati-mi expresiahee hee "what" sau multe cuvinte in spaniola laughing

| lore_9594 a răspuns:

In general, incerc sa ma axez pe limba romana, incerc sa vorbesc cat mai corect cu putinta.Folosesc metafore sau epitete deosebite, sincer, nu'mi trece nici unul prin cap. Daca imi vine vreuna prin minte ti'o zic!happy Take care.:*

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Lol
dáá
truelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesc foarte mult what sorry si altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraza cu cuvintul perspicace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Keciap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da duti in ******* a m-ati

Întrebări similare