Helău! :)
Fara muzica as muri cu cea mai mare placere, "We’ll be stars that burn away" \:D/
Genurile ne plac, si mie imi place muzica electronica (gen), stil, trance, copiii cuminti se drogheaza cu muzica.
Nu e cea mai minunata melodie, dar imi plac versurile: http://www.youtube.com/watch?v=C_OXPXot4_g&feature=youtu.be&t=1m17s
We’ll be stars
That burn away
I hope I disappear to the same place that you will too
We’ll be stars
That burn away
I hope that when I come back
It’s next to you
Muzica face parte din viata oamenilor chiar de la inceputul vietii acestora. Cand eram bebelusi mamele noastre ne cantau cu vocile lor suave cantece de leagan, ca sa ne ajute sa adormim. Apoi a urmat etapa cantecelor pentru copii. Tin minte ca ai mei imi cumparau casete cu muzica de acest gen, iar eu dansam si cantam in jurul camerei. Apoi prin clasa a 2-a, a 3-a, am inceput sa ascult muzica de la televizor si de la radio. Astfel am inceput sa-mi formez diferite gusturi si in prezent sa nu mai pot trai fara muzica.
Muzica a fost acolo pentru mine in multe etape ale vietii mele. De fiecare data cand ma simt deprimata, ma bag sub plapuma si ascult muzica la casti. Acest lucru ma linisteste enorm. Am ajuns sa am melodii preferate pentru diferitele situatii in care ma aflu. Atunci cand sunt trista, vesela, nervoasa, adormita sau plina de energie, mereu exista un cantec care sa exprime ceea ce simt, bineinteles mult mai profund si mai melodios decat as putea sa exprim eu. Tocmai de aceea pot spune ca nu ma incadrez intr-un singur gen. Exista diferite genuri pentru diferite situatii.
Consider ca muzica isi are locul in viata omului pe toata perioada vietii acestuia. Muzica se aude mereu la o petrecere, la o nunta, la o zi de nastere, la o serbare, deoarece ea face totul mai special. Mai cred ca muzica m-a ajutat sa cunosc diferiti oameni. Iti poti da seama de felul de a fi al unei persoane dupa muzica pe care o asculta. Nu spun ca daca o persoana asculta o muzica diferita fata de mine nu incerc sa o cunosc, din potriva, incerc sa vad daca muzica pe care o asculta o defineste. Cel putin eu apreciez muzica pentru versuri si linia melodica, dar mai ales pentru mesajul ei.
Singurul lucru pe care il regret, este acela ca nu m-am apucat de compus/ cantat muizca, chiar eu. Poate as fi reusit sa ma exrpim mai bine prin muzica, dar mai am destul timp pentru a ma apuca. Si stim toti cum se zice: Niciodata nu e prea tarziu sa faci ceva!
Totul despre muzica
Muzica face parte din viata noastra. Chiar de la inceputul vietii. Fara ea nimeni nu poate trai. Muzica este speciala. Muzica se asculta la o petrecere, serbare, biserica si studio dar si la o nunta. Muzica este: speciala, relexata si diferita. Muzica poti asculta de copii, adulti, din filme, seriale dar si de la biserica.
Muzica face parte din viata mea. Pasiunea mea e muzica. Destinul meu e azi. SI o sa continue sa fie. Cu ea pot trai emotia fericire, veselie. Muzica m-a inveselit mereu. ereu cand a fost furioasa sau trista mereu muzica m-a inveselit. Si visul este pe aproape sa se indeplineasca de a fi artista de muzica. As vrea sa copun piese si sa ma duc la un studio si sa cant.
Pe mine muzica ma defineste. Mereu a fost langa mine cand am avut nevoie si m-a salvat.
Cuvintele astea am spus din inima ce-a simtit eu. Muzica nu inseamna piesa sau melodie ci mai inseamna: compunere, pasiune, instrumente si radio. Mie imi plac piesele dintr-un serial numit Violetta. O actrita foarte buna cea mai buna din studio si a primit rolul principal. Aq vrea sa fiu ca ea cand voi fi mare.
anamaria_9605 întreabă: