anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Stie cineva cam ce intrebari iti pune psihologul la prima sedinta? Am emotii

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În mod normal îți face anamneza. Adică îți pune întrebări de rutină, dar nu toți am văzut că fac așa.
Spre exemplu într-o anamneză poate să te întrebe și chestii legate de fizicul și hobbyurile tale, dar chiar și de boli mai grave printre care și cele psihice. happy Dacă iei pastile ce-ți pot schimba percepția sau rațiunea, forța, precum cele pentru anxietate, boli psihice sau boli neuropsihice. happy

Cam din astea. Dacă e vorba de anamneză. Pe mine m-a întrebat și cât cola consum pe zi, dacă consum droguri sau alte substanțe, gen cafea care irită psihicul și deci energia. happy

Dacă nu face anamneza, te întreabă degajat despre ce ai dori să discuți, ce subiecte/probleme vrei să abordezi, mai pe scurt cu ce te connfrunți. happy

Nu-i nimic de speriat. happy

| trisxx3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult!

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ideea mersului la psiholog este tocmai să te simți confortabil și să dai răspunsuri deschise și oneste. Nu să pregătești răspunsurile în avans, de parcă ai da un test.

| trisxx3 a răspuns (pentru johnnny123):

Hey! nu, nu vreau sa mi pregatesc raspunsuri. voiam doar sa stiu la ce sa ma astept de la prima sedinta fiind prima data cand merg la psiholog

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Te întreabă de tine. Prima sentința va fi un fel de discuție în care stabilește un raport cu tine.
Nu sunt întrebări capcană, nici întrebări de examen.
Du-te liniștită și poartă o conversație sinceră și deschisă.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Buna! Ca viitor psiholog iti pot raspunde la aceasta intrebare.
In prima sendinta, psihologul are nevoie sa te cunoasca mai bine.
Apoi sa afle cat mai multe lucruri despre tine. Depinde si ce varsta ai si cu ce scop ai ajuns la psiholog

| trisxx3 a răspuns:

Deci frate a fost genial am reusit sa ma deschid si sa vorbesc despre toate traumele mele ceea ce n am mai facut pana acum

| ardeleanudia a răspuns:

Nu te speria prima ședință e lejera in tai te in treabă cum te numești câți ani ani etc.