| maddie a întrebat:

stie cineva cat este un abonament la inot?
si daca m-ar ajuta sa cresc(6cm:-s.pentru academia de politiesad.)intr-un an?
sau daca stiti alte metode de crestere, plz:-s
...mersi!happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat este la tine in oras, in Bucuresti cel mai mic abonament este de 100 lei. Exista bazine cu pretentii, cati ani ai? sa-ti spun daca poti creste 6 cm? cred ca volei s, baschet, handbal ar fi mai indicate.

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Depinde unde te duci? costa de la 120 lei in sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care este inaltimea minima pentru academia de politie? Poti sa`mi spui te rog frumos?big grin Printr`un mesaj sau chiar aici.
Merci frumos, si`mi pare rau ca nu te pot ajuta cu un raspunssad.
Sa fi iubita!:*:*:*

| Bucatarul.com a răspuns:

Baschet / handbal.

Inotul iti ofera o silueta FOARTE buna, dar nu cred ca te ajuta chiar asa mult la cresterea in inaltime, asa cum face handbal-ul sau baschetul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@yssa da, nu ai voie cu semne pe corp, trebuie sa ai o inaltime minima de 1. 65. admiterea consta intr-un test psihologic, medical, o proba sportiva si una teoerica la istorie, gramatica si o limba straina la alegere

| Puppet a răspuns:

Deci intotul n m ar ajuta ff mlt?!
dar nu stiu unde ma pot duce la handbal (sunt dn pit).si m 17 ani?
plus ca nu mi place handbalul:-ss...mersi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa volei daca handbalul nu-ti place.

| Steff_7182 a răspuns:

Salut!
Daca esti din Pitesti sa stii ca abonamentul la bazin este de 70 RON+viza medicala 5 RON valabila pentru o luna.Inotul te-ar putea ajuta sa cresti sau ar putea sa nu te ajute deloc. Oricum, inotul este un sport destul de solicitant, dar si foarte frumos. Daca vrei vino.Eu marti si vineri sunt acolo de la ora 3. Poate ne intalnim pe'acolotongue.
Pa pa.