| Savin_Ana-Maria_1988 a întrebat:

BUNA! STITI UN SAIT UNDE iMI pot creea propriile melodii? FUNDA MARE happy

2 răspunsuri:
| đɾεαmεɾ a răspuns:

Nu stiu niciun site unde iti poti face propiile melodii insa stiu un program de creat muzica "Lmms" - http://lmms.en.softonic.com,de aici il poti descarca(Chiar si asa sper ca ti-am fost de ajutor)

| ElenaSt2011 a răspuns:

Buna. Un program SUUPER (dar foarte greu, si poate cel mai complex la ora actuala) pentru creerea melodiilor este programul REASON. Gasesti o gramada de tutoriale pe www.youtube.com, sau pe Google. Pe YouTube gasesti o multime de lectii, cu titluri diferite, care te invata pas cu pas acest program (de la beat, la instrumente muzicale si orchestratie). Un website nu stiu sa iti recomand.
Alte programe pentru facut muzica sunt: MOZART (am vazut o varianta cu 124 instrumente muzicale, plus note muzicale pe portativ), Magix Music Maker, (Dance) eJay si? CubeAce (sau ceva de acest gen - ultimul program este pentru mixarea melodiilor).
In locul tau, as incerca REASON. As urmari lectiile pe youtube, le-as scrie si m-as apuca de compus melodii.
In cazul in care vei incerca toate programele de mai sus, as fi curioasa sa-mi scrii care dintre ele ti-a placut cel mai mult (daca nu te deranjeaza cerinta mea).

Mult succes.