| Curious1324 a întrebat:

stiu ca mai pun intrebari stupide, dar este pentru amuzament, dar acum fiti seriosi: adica, voi nu ati mai vazut intrebari de genul:
,, am 14 si mi-am inceput viata sexuală, e vreo problema?"
Sau
,, Am 16 ani, preietenul meu are 39, e bine?"
Sau
,, am facut sex neprotejat, e posibil sa raman gravida?"
Sau
,, La ce sunt bune prezervativele, daca se rup ce mai faci?"
Doar ce am citit intrebari asemănătoare de 5967 de ori in 2-3 zile, vouă vi se pare normal? Ce a ajuns si Romania?
De ce toate mamele minore se afla la noi in Romania? Copil la 12 ani sa fie mama, e ceva, voi ce parere aveti despre ce a ajuns Romania? Mie mii se pare ca aceste intrebari sunt repetate de peste 67273 de ori si aceleași raspunsuri, ne fac tara de Rușine.....Va rog sa Răspundeți la intrebarile de mai sus happy
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Ce a ajuns si Romania? " - O fostă ţară comunistă. Dacă eşti atentă când se vorbeşte despre noi, dacă nu se face referire la ţigani, sărăcie, furturi, avorturi, terorişti sau "lovituri de stat", mereu suntem doar "o fostă ţară din blocul comunist".

" De ce toate mamele minore se afla la noi in Romania? " - Deoarece mulţi părinţi "moderni" preferă să-şi ţină prinţesele în puf şi să le înveţe de mici că lumea întreagă e la picioarele lor, şi ele pot avea tot ce-şi doresc, dar nu le impun măcar un standard, să le formeze cât de cât o mentalitate care să le stea drept zid de protecţie în faţa anumitor tentaţii la care sunt expuse.

" Copil la 12 ani sa fie mama, e ceva, voi ce parere aveti despre ce a ajuns Romania? " - În ţara unde prin constituţie preşedintele n-are voie să facă parte dintr-un partid, iar din 2004 până-n 2013 noi am avut un preşedinte membru PDL, unde există o alianţă politică liberal-socială, unde toţi sunt mai deştepţi ca alţii, şi fiecare deţine adevărul absolut iar restul sunt nişte proşti... Mai există vreo definiţie clară a normalului şi anormalului? Aş tinde să cred că nu.

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Deși am doar 14 anișori sunt perfect de acord de tine.Eu cred că toate acestea sunt cauzate de influența grupului social.Ca să fii ''cool'' trebuie să fii plăcut și vei încerca să te schimbi (bineînțeles că o să regreți).Și mai sunt cauzate deoarece vor să crească mai repede când cel mai bine ar fi ca să ne păstrăm jovilitatea.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Motivul este lipsa educatiei