anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Buna stiu ca te gandesti ca e o tampenie dar nu am nas nici urechi nici par cred ca te miri ca exist... O sa vin diseara la tine acasa cu un cutit in mana la fereastra ta si ne vom imprieteni.Iti plac animalele? Ajutor am primit asta de la un necunoscut pe mess nu scria id! Si... a doua zi azi am fost la veterinar cu hamsterul meu pufi, si s-a descoperit ca are o boala care daca nu e ingrijita poate muri! Ce ma fac? Mai am un caine mi-e frica! Va rog raspundeti-mi la intrebare! Cand am citit mesajul credeam ca e o gluma si ca persoana putea cumva sa isi ascunda id! Dar nu e asa! Ce pot face! Azi am mai primit un mesaj tot de la acea persoana si scria"Ti-o placut?" ajutor!

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistit\a.Nu trebuie sa iti faci grijiwinkingFaza cu hamsterul a fost o coincidenta.Si mesajul ala este o simpla farsa happy

cami
| cami a răspuns:

Pai si. a venit la fereastra cum ti-a promis? laughing v-ati im`pretenit? smug

Cu Pufi a fost o coincidenta.

Mai primeau si eu ceva de genul: Sunt o fata "NU STIU CUM" si daca nu trm mass-ul mai departe vin la noapte si te tai laughing eh, si n-am mai venit nimeni.

| SweetCandy a răspuns:

Hai mai stai linistiti... app sp si 9 ce ti s-a mai intampat?
mai iti traieste catelu?

Doamne...copii fara minte...

leonardk
| leonardk a răspuns:

E clar o gluma - linisteste-te. Chestia cu hamsterul e doar o coincidenta.

auran
| auran a răspuns:

In cazul in care iti mai trimite astfel de mesaje spune-i ca ai alertat politia, nu mai bine spune-i ca o firma de paza (pentru ca astia mai patruleaza noaptea) si sa-si vada de treaba - atentie fara amenintari ca nu stii ce-i in capul lui/ei?!

| Moneyandfame a răspuns:

Deja nu mai e amuzant, pe bune. Unde s-a spart teava cu ciudati? Nu are niciun sens ce scrie aici, nu sunt rautacios, dar asta e prea de tot...

| kikinoname a răspuns:

Mersi! Sper ca a fost o coincidenta

| IqStorm a răspuns:

Eu cred că ţi-a pus gând rău un preot voodoo. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh, god! ce om poate face asta? trebuie sa fie cineva care te uraste...sau are pica pe tine, nu stiu cum se poate sa isi ascunde id...adica nu mai am auzit nichiodata asa ceva! trebuie sa ceri ajutor de la cineva care cunoaste bine...pe pc si poate gaseste cine se ascunde in spate.STAI CALM!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am mai auzit nimic de la acea persoana si catelu nu e mortlaughingnu are nimic!