Da... ce ai vrea sa zic?
e tanar e fitos nu e vorba de invidie dar daca nu il cunoasteti cm puteti sa spuneti ca il iubiti? eu nu as putea sa iubesc pe cineva care nu cunosc
si sunteti fete si vorba aia fetele ar trebui sa fie mai mature ca baieti si sa se uite la felul baiatului nu la cum arata...
Vai, ce sa-ti zic... 8-)
Pai, draguto din cate stiu eu, astia de la VMA nu le fac mai intai teste de inteligenta concurentilor. Deci chestia cu ''nu toti prostii iau premiile alea'' nu prea merge. El doar a avut noroc.
Si normal ca iti vine sa zici ''vreau sa-i tai capu' cu toporu' '' cand vezi cum se comporta ala, si cum niste copile sunt impresionate de asta...
Da ce invidie pe capul lor, adevarul este ca si raspunsurile astea primite de la cei care mi-au luat-o inainte si au vazut intrebarea ta sunt la fel de,, inteligente" ca alea de care zici tu!Eu nu sunt obsedata de asemenea de el dar are o voce frumoasa/buna si este ff dragut, nu stiu daca este gay sau nu dar putin imi pasa atata timp cat eu nu l-am vazut facand chestia asta sau daca nu vreau sa am o relatie cu el>>) never nu-s e poate