Rămâi loial pentru tine. Nu-ți abandona loialitate și nu te pierde. Omul care se pierde ajunge rău rău rău rău de tot....foarte rău rău rău de tot... Nu-ți arăta sufletul și inima oricui. Există un Dumnezeu fi conștient de asta. Loialitatea față de tine (de tine) este mult mult mult mult mai importată și valoroasă decât săle demonstrezi altora ca nu-i cum cred ei ca este de fapt. Nu-ți vinde loialitatea față de tine pentru nimeni și nimic in lume asta și pământul ăsta. Rămâi loială ție și lui Dumnezeu.
Du-te ba copile la colindat ce dracu ai a intrata satana in tine
Tu nai ținut în viața ta un pahar cu ceai cald în mână vrei sa ți Aka? Ba ba du-te ba și colindă duceatai lângă tata săte.
Când vorbesc cu unu alt băiat pentru relație, ma simt depărca îmi intra un cuțit in inima.
Atunci înseamnă că relația a avut anumite momente toxice,daca nu a fost chiar complet toxica, iar faptul că te mai amăgești cu versiunea lui, dinainte sa își dea arama pe fata, in loc sa treci și tu pur și simplu peste...o să te cam încurce.
A fost doar o simpla relație până la urmă, viața merge înainte! Serios!
Mai bine ne lasi tu in pace! Ori ești adult și spui civilizat ce ai de spus, ori mai bine taci!
Este posibil să aibă un copil, cred! Și am in minte decât sinuciderea ...cu câte zile trec mai multe cu atât regret că nu am făcut-o demult...
Ok,vrei sa te sinucizici,și crezi că dacă o faci, vei fi înrămată și aplaudată pentru gestul tau? Din contra.
Vei fi catalogata drept cea mai lasă și slabă persoana de pe planeta.
Daca nea bula și-o făcut relație și te-o lăsat,cum adică? El e mai capabil decât tine?
Bun,nu poți că tot te gândești la el,du-te la un terapeut sa te vindece.
Sinuciderea ar trebui nici să nu fie pe lista!
O să zic un adevăr dureros care nu îți va conveni,dar asta e.
Ești egoista! Foarte egoista!
Doar pentru că ție nu îți cântă viața în strună cum ii canta lu' fostul'tu,îți iei tu darul divin și îl dai celui necurat.
Gândește-te că alții o duc și mai rău,alte femei ar da orice sa scape de foștii lor toxici,dar nu pot! Iar tu,că ai scăpat,încă te mieuni că tot te gândești la el.
Încă o chestie,bananierul are banane pentru toată lumea,iar dacă fostul-tu o fost unul toxic,mergi înainte! Viața e mult mai grea de atât
Așa că,fii recunoscătoare pentru experiența prin care ai trecut,învăța ceva și mergi mai departe!
Uneori ești nevoit să îți lingi rănile și să pleci,asta e, se mai întâmplă! Dar viața nu trebuie sa stea blocată, trebuie să meargă înainte.
Atenție, ce ți-am zis, nu ți-am zis sa mă iau de tine, ci ți-am zis verde-n față care e chestia.
Bafta!
Ehe, sigur. Si ea ce simte? Ca are la picioare un fraier pe care il poate juca cum vrea ea...