| yonel321 a întrebat:

sunt baiat am 14 ani.sa va spun povestea mea.azi am iesit afara cu 3 baieti. a venit si o fata care ARE PRIETEN.asa.in timp ce trecea orele, aproape numai eu vbeam cu aceasta fata. ea venea la mine sa vb cu mine mereu azi.eu mai faceam cate o gluma iar ea dadea in mine iar eu o trageam de obrajiori si de nas, asa in semn de drag. iar ea spunea. ceai ma cu obraji mei.eu ii spuneam gata iarta-ma si ii puneam degetele incet pe obraji si o mangaiam pe obraji.cateodata o mangaiam pe par. o trageam d par in gluma iar ea dadea in mine cu palma asa incet si dupa incepea sa zambeasca.mai pe seara am fost cu toti in parc.eu cu ea si inca un baiat neam pus pe o banca. ea imi spunea bagate ma in mine ca mie frig.eu ii puneam mana pe obraj iar. dupa acea.am facut o gluma, adica, am prinso bine si am dato pe spate. ea s-a speriat, dar nu a dat in mine sau ma injurat, a inceput sa zambeasca. m-am ridicat dupa acea banca. iar ea tot imi batea apropouu sa ma pun langa ea la loc.eu ma faceam ca no aud iar ea repeta iar. m-am pus langa ea iar. apoi i-am dat o palma incet pe spate in gluma. i-am cerut scuze si am traso pe spate putin, adica un fel de frectie pe spate.la sfaristul frectiei i-am pus gluga ei pe cap si am traso de par. ea na sp nimic a zambit atat. ea mi-a spus so mai trag din nou ca ii place.eu am traso iar.neam ridicat cu toti 3 dupa banca. iar ea se uita mereu la mine. o intrebam dc te uiti asa la mine. iar un prtn a spus :ptc ii place d tine ma. ea nu a spus nimica.eu am traso iar de obrajiori. apoi. se cam impingea in mine so bag in seama adica venea in mine asa sa pun mana pe ea.la un momendat aveam mana in buzunar si am simtit ca mi-a pus mana pe picior si mia cautat mana mea ca sa o tin de mana.dar.eu o plac mult. ea are prieten din pacate.eu am avut impresia ca ma place.si in unele momente imi venea so strang in brate si so sarut. dar m-am oprit ptc are prieten. ce impresi imi fac despre aceasta fata.adica am sanse sa stau cu ea dupa cate vam povestit, chiar daca are prieten? dau funda. chiar vreau sa stiu

4 răspunsuri:
| CosminCSM00 a răspuns:

Da eu cred ca te place sigur. sau doar e ea un pic mai tupeista si ii place mult sa vorbeasca cu tine dar atat. Dar cred ca te place si incearca sa o intrebi si tu mai pe ocolite daca s-a certat cu acel prieten sau daca mai e cu el dar fara sa isi dea seama...succes

| PisicMic19 a răspuns:

Eu zic sa nu o patesti ca prietenul ei trebuia sa spui ca ea are amic sau tovaras, ca asta nu este prietena.Eu zic sa te lasi pagubas poate o fi pus pariu cu alte fete si tu esti pariul.

| ChangeYourLife a răspuns:

Sigur te place dupa cate iti face si iti spune eu cred ca te place mult. sper sa am dreptate:d

| Captain a răspuns:

Bai cum sa iti spun eu tie. Eu am 17 ani si acum sa iti zic si eu povestea mea laughing. Anul trecut m-am indragostit de o fata care tot asa avea prieten. La inceput era totul frumos, joculete copilaresti etc etc. dupa am trecut la fapte mai serioase, iar apoi s-a stins totul prin intoarcerea ei la "acel prieten" devil laughing. Cand o fata care are prieten se da la tine inseamna ca are probleme cu prietenul ei si cauta un umar pe care sa se sprijine si pe cineva care sa ii ofere atentia de care are nevoie cat timp are probleme cu prietenul ei. Dar daca ea are legaturi importante si o durata semnificativa cu acel baiat ...atunci sunt sanse de 95% sa se intoarca la el. Te intrebi ce se v-a intampla cu tine? Pai dupa asta ea nu o sa iti mai fie nici macar prietena, o sa iti refuze avansurile, o sa isi mute privirea din ochii tai, o sa te evite, o sa te faca sa te simti prost, o sa ramai pe dinafara cu buza umflata. Deci eu iti sugerez asa, daca chiar iti place de ea si crezi ca merita.o iei deoparte fara joculete si chesti frumoase si ii spui sa se desparta de prietenul ei daca vrea sa fie cu tine ...lamuriti voi acolo ce e de lamurit, apoi ii spui ca o sa iti trebuiasca ceva timp pana sa va cumplati, eee atunci o vei testa, vei vedea reactile ei si tot asa. Daca timp de o luna totul merge bine. Atunci e ok. Nu te grabii, sunt multe fete chiar mai bune ca ea. Deci nu e graba. Bafta! Sper ca am fost de folos.