Fa-te agent de paza. In 2 ani te pipi pe ei oameni si te iei in coarne cu oricine.
Cum adica iti pierzi anii? Nu ai pasiuni care-ti plac? Nu ai preocupari care sa te bucure? Da-i drumu la ele si aia e.
Asa e felu tau, n-ai ce face, trebuie sa dai de oameni ca tine ca sa te intelegi cu ei, atata tot.
și eu sunt foarte timid in realitatea sunt foarte tăcut nu vorbesc mai deloc pur și simplu nu am nimic de zis de multe ori ma uit in gol aiurea și eu când sunt in centrul atenție ma întimidez și încep de Rușine sama uit in alte direcți sau plec din locul ăla fără sași dea nimeni seama ma sufoc e prea multă atenție nu-mi place sa fiu in centru atenție deloc mulți de la muncă îmi spun Onur zi ma și tu ceva și eu încep sa zâmbesc și ma rușinez așa îmi vine și nu mai zic nimic asta sunt eu așa sunt eu Nu ești blestemat asta este felul tău de a fi așa ești tu este Absolut normal nimeni nu este perfect de fapt nu există perfect fiecare om este unic in felul lui de a fi cu Toți avem defect cu toți suntem oamenii nu am tot timpul stările astea uneori le am vine de la sine nu știu cum
Toți timzii și antisociali sa vina aicia gangsters of The timzi ) uneori am niște blocaje zici ca paralizez )) nașpa emoțiile astea rău de tot
Discuta cu mai multe persoane si vei scapa de timiditate, este doar ceva de moment.
Nu trebuie sa fi foarte amuzant sau exagerat, conteaza sa te intelegi bine cu persoana de langa tine.
Și eu sunt in situația ta, credeam că sunt singurul, dar nu sunt, exact ca tine sunt.