anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Sunt cam stresata...Ideea e ca nu am motivatie, nu reusesc, simt ca ma depasesc anumite lucrui ce trebuie sa le fac.nu ma mai pot ridica la asteptarile pe care le au cei din jur, sau cel putin asta simt.
Ma demoralizeaza sa vad ca nu mai pot ce puteam inainte.de ce? pai au aparut schimbari, ma refer la scoala.schimbarea profilor cu unii care ma scarbesc total prin stilul lor flegmatic de a preda la o clasa numai pentru ca e una buna, numai de fatadda.nu ma acomodez.si imi pare rau de mine, nu ma recunosc.Sunt speriata, stresata, ma terorizeaza ideea ca luni incepe iar scoala si iar trebuie sa fac fata senzatiilor alora de panica.ma simt... obligata, si habar nu am cum sa depasesc, sau cum sa ma apuc sa schimb ceva...la mine.
ati trecut prin asa ceva?

1 răspuns:
| Georgienita94 a răspuns:

Buna! Intrebarea ta mi-a atras atentia! Tu vrei sa spui ca ai trecut prin niste schimbari fara sa vrei si asta iti "cauzeaza" intr-n fel la scoala. Profesorii sunt diferiti. Tu trebuie sa te gandesti ca nu toata lumea este la fel sau cum ai vrea tu sa fie. nici tu nu esti la fel ca mama ta, sora ta etc si esti sange din sangele lor, dar altminteri profesorii. unii vad cu orientare mai buna altii vad viata doar in alb si negru si din cauza asta se poarta asa. pe langa asta ei au pretentii de la tine de la voi elevii sa invatati, sa aveti activitate la ora. ei poate nu au nimic cu tine, dar eu iti sugerez sa te schimbi putin si sa nu te simti oarecum obligata sa traiesti ceea ce nu-ti place. Sfatul meu este sa stanesti atentia profesorilor si sa le arati ca te poti autodepasi singura. si inca ceva fi atenta la ce prieteni ai ca poate si din cauza lor au aparut aceste schimbari, nu te lasa influentata de nimeni si fa totul dupa mintea ta nu dupa inima!