Ori baiatul este prea pretentios, ori este deprimat, ori si-a facut o prietena in Romania (sau era pe cale sa isi faca). In orice caz, eu va sfatuiesc sa il lasati dupa scoala sa se intoarca in tara, mai ales daca are unde sta (la bunici). In plus e clar ca asta isi doreste si va va vedea ca pe un dusman daca il tineti cu forta acolo. Poate peste ani se va razgandi, dar deocamdata singura solutie este ca el sa se intoarca in Romania.
Multa sanatate va doresc.
Pana la urma va rog sa ma credeti ca prietenii spanioli, intotdeauna vor rade, si il vor invata numai pe prostii, nu stiu cum e acolo unde locuiti si cum sunt oamenii, dar in Valencia spaniolii sunt rai, sunt multi drogati, care se drogheaza si pe strada, poate acolo unde sunteti dumneavoastr nu, dar aici sunt, si credeti-ma ca nu se poate imprietenii cu ei, intreadevar ca nu toata lumea e rea, dar daca lui nu ii place acolo asta e, nu se poate acomoda, limba eu am invatat-o la scoala in 2 luni la pefectie, si de mine radeau, si vorbeau urat, dar pana la urma m-am adaptat si mi-am facut cativa prieteni buni care nu sunt spanioli, dar locuiesc acolo...pacat pentru ca viata acolo e mai usoara decat in Romania, si eu sincer mas bucara sa stiu ca mama mea este asa buna cu mine si imi face toate poftele, va felicit doamna pentru ca incercati foarte mult sa ii faceti un bine fiului dumneavoastra si el nu va apreciaza, dar poate era mai bine sa il fi lasat in Romania! Numai bine, si nu va reprosati nimic dumneavoastra pentru ca pana la urma nu ii vreti decat binele!
Emilia19 întreabă: