| nniiccoollaaee a întrebat:

sunt cetatean al Republicii Moldova, invat in Romania (NT), as dori sa va intreb pe voi: De ce prietenii mei se indeparteaza de mine fara nici o cauza? De ce nu e ca mai inainte cand eram TPU UPT(toti pentru unu si unu pentru toti)? Ce sa fac? Cum sa schimb situatia ca sa fie totul ca in trecut?

Parerile dvs. va rog! pup! MS anticipat

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rind pentru ca intrebarile pe site devin din ce in ce mai stupide astfel incit si siteul ia o anumita cale plictisitoare pentru mai vechii useri.Mai sint unii care fac un tambalau de te lasi pagubas de TPU pentru orice cratima pe care ai uitat s-o pui sau fie ea si greseala de tastatura cu toate ca esenta au inteles-o.Mai sint altii care au un ego exploziv si nu poate nimeni avea dreptate in fata lor si cite si mai cite care luate laolalta nu duc decit acolo unde spui tu.Ca sa fie totul ca la inceput nu trebuie decit foarte putina intelegere. O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu cred ca esti tu de vina, multe s-au schimbat pe site, mai ales ca exista persoane care nu accept un refuz sau care se cred foarte importante si te analizeaza pentru orice ""greseala", fara sa se uite la ei mai intai.Nu trebuie decat sa incerci sa-i intelegi sa sa-i accepti asa cum sunt si vei vedea ca incet incet va fi ca la inceput. Sper!

| Vadik a răspuns:

Eu nu o sa ma indepartez de tine! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca oamenii vor altceva decat sa ajute, din pacate.Inainte userii raspundeau zilnic intrebarilor, nu dor se uita ca acum din umbra.Erau useri speciali, cu un spirit aparte, oameni care nu stiau ce este ipocrizia si minciuna.Au fost nevoiti sa isi sterga multi dintre ei conturile pentru ca au avut de-a face cu multa ipocrizie.Pacat,sunt cel putin 20 de useri buni si apreciati care nu mai frecventeaza site-ul din cauza infantilitatii unora, din cauza certurilor, intrigilor si a nesimtirii. Au plecat si uite unde s-a ajuns, nu mai sunt useri care se ajute cu adevarat, doar cativa care se implica cu suflet.Pe acestia ii vezi, intri in profilul lor si ai sa observi cat de activi sunt pe site.