| dory_7313 a întrebat:

sunt cu un baiat de 3 ani si 4 luni in sufletul meu nu stiu sigur daca il mai iubesc, nu ii pot suporta reprosurile si gelozia exagerata pe care o are.Am avut discutii mai tot timpul pe tema asta.noi de major parte a certurilor pe care le-am avut au fost din cauza geloziei lui, il cred si inteleg ca ma iubeste dar e prea de tot! Tin la el dar vreau sa il las, si sincera sa fiu nu am curaj pentru ca imi pare rau de el ca sufera prea mult.Am incercat sa imi fac si o alta relatie doar ca sa ii demonstrez ca nu ar trebui sa ma mai iubeasca sau cel putin sa ma urasca cat de putin, dar a fost in zadar! Sunt cu moralul la pamant si nu stiu ce sa mai fac.va rog sa ma scuzati dar asa ma mai pot descarca pentru ca nu va cunosc si nu ma cunoasteti.Cateva sfaturi imi sunt de folos, mersi.

1 răspuns:
| Kylexy a răspuns:

Gelozia e o boala grea poate ii este frica sa nu te piarda tine la tine prea mult si traieste cu frica sa nu te piarda, e gelos pentru ca te iubeste, plus pe langa gelozie poate e si grijilui sa nu patesti ceva.
Vorbeste cu el pe aceasta tema si nu il lasa asa il iubesti te iubeste adul pe calea buna etc, spune-i intr-una ca nu are motive de gelozie etc.mult noroc.