anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt curioasa ce parere aveti despre ochii caprui-verzui? Eu ii am asa,cand e lumina foarte puternica se vad verde deschis, iar cand lumina e normala sunt caprui.De ce aceste combinatii de culori sunt lasate mereu in umbra, fiind discutate numai generalitati?big grin
Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Mai cunosc pe cineva cu această particularitate...cameleonică şi sunt foarte frumoşi... ochii.

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

happy.

11 răspunsuri:
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Eu când sunt la umbră capătă nuanța de verde închis. Când sunt la lumină, devin căprui...eh,nu că mi-ar păsa. Ochi să fie...

| greyhound a răspuns:

Asa sunt si ai mei
insa nu ma intereseaza asa mult si n-am nevoie sa fie recunoscuta nuanta asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Sunt chiar frumoşi ochii căprui-verzi, şi cei verzi-albştrii, iubesc persoanele cu astfel de ochişori.
Pe fiecare ne-a lăsat Dumnezeu într-un mod.
Toţi suntem frumoşi în felul nostru, nu trebuie să disperăm şi să băgăm gurile rele ale lumii în seamă.
Te pup!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ma intereseaza ce zice lumea, dar as vrea sa pot afla mai multe detalii despre ei, sunt chiar deosebiti.big grin
si eu te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

­

| NoLiesJustLove a răspuns:

Mie imi plac si ochii verzi, caprui si negri(ai mei) si albastrii. ochii tai sunt verzi nu poti sa spui ca sunt verzi-caprui. daca te intreaba cineva ce ochii ai doar nu te apuci sa ii spui tot ce ai scris aici?

| anonim_4396 explică (pentru NoLiesJustLove):

Pai nu, logiclaughing. deci pana la urma sunt verzi? big grin

| NoLiesJustLove a răspuns (pentru anonim_4396):

Da

| CatalinaKaty a răspuns:

Prietena mea are ochii asa si mi se pare interesanta nuanta happy

| anonim_4396 explică (pentru CatalinaKaty):

Da,asa cred si eu..cum se schimba asa usor, sunt mai expresivi.big grin