anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Sunt curioasa daca sunt vedete in Romania pe care le suspectati ca sunt lesbiene. Suspectati pe cineva? happy

6 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu suspectez pentru că nu urmăresc vedete și pentru că asta ar însemna să gândesc în stereotipuri pe care nu le suport. Lesbienele sunt femei normale, nu au un comportament anume în public. Mi-e silă când se miră cineva că-s feminină, nu-s verde în cap și n-am belciuge. Dar da, sunt de acord că majoritatea femeilor sunt bisexuale după reacțiile pe care le-am primit de la tipe pe care le știam 100% straight când au aflat că-s les laughing.

| SharpEagle a răspuns:

Nu prea suna bine asta cu "suspectati", de ca si cum ar fi suspecte intr-un dosar in justitie laughing
Probabil ca jumatatea consacrata. Bisexuale, daca nu full lesbiene.
In realitate foarte multe femei sunt atrase sexual catre alte femei, doar ca se inhiba, se autocenzureaza. Daca ma intrebi pe mine, suspectez ca cel putin 50% din femei au o scanteie erotica secreta pentru alte femei, mai mult sau mai putin. Dar majoritatea sunt doar "teoreticiene" pe domeniul asta. Unele sunt atrase mai light, mai platonic, altele mai voluptos.

| SharpEagle a răspuns:

Ideea e ca femeia, ca si creatura, ca si faptura e atat de sexy si speciala, incat pana si ele intre ele se indragostesc una de alta. laughing
Deci, n-ai cum sa nu admiri o femeie, decat daca ceva nu e corect hardwired. Un barbat este mult, mult mai urat decat o femeie rolling on the floor

| SharpEagle a răspuns:

Te inteleg perfect, avem acelasi obiect (sau subiect) al adulatiei rolling on the floor