Ma jur pe rosu ca daca nu isi da seama maicata te spun eu.
Normal ca te dezvolti ca draq. pai in primul rand iti creste par pe fata, apoi incep sa-ti creasca sanii exagerat, incepi sa mergi pocit. tu chiar crezi ca nu isi da seama.
Si Cassanova nu mai are rabdare, a innebuni hormonii in el? Stie ca face puscarie mai multa decat anii ai tu, daca se culca cu tine?
Hai sa te vad acum daca mai iti arde de penis...
Nu crezi ca este prea devreme? Eu zic sa nu te grabesti mai ai timp de asteptat, sa nu regreti mai tarziu pasul care vrei sa-l faci in prezent, te dezvolti si inca cum, in general mamele simt ca ceva nu este in neregula cu copii lor, deci te poate depista dupa comportament.Parerea mea este sa mai astepti, mai ales ca te cunosti abia de 3 saptamani cu amicul tau, gandeste-te la ce va fi dupa, baietii iti dau marea cu sarea inainte ca sa obtina ceea ce vor, iar apoi te lasa si o iau de la capat cu alta(dar sa nu uitam ca nu toti baietii sint la fel).
Inainte sa te culci cu el gandeste-te de 2 ori, s-ar putea sa regreti mai incolo, nu fac pe justitiarul dreptatii dar iti spun sa ai grija ca baietii astia is hoti si asta tio spune tot un baiat, cred ca esti prea tanara sa iti incepi viata sexuala, ai toata viata in fata, bafta multa si ia decizia corecta
Bună.
Chiar crezi că îl cunoşti atât de bine să faci pasul?
Sfatul meu este să mai copilăreşti, ai tot timpul să îţi începi viaţa sexuală după majorat.
Mămica nu îşi dă seama că nu mai eşti virgină, de dezvoltat te mai poţi dezvolta atât fizic cât şi psihic.
Băieţii sunt mai grăbiţi, ca întotdeauna!
Tu eşti singura care v-a lua decizia finală. Gândeşte de două ori înainte de hotărâre, eşti propriul tău arbitru.
Pa, pa.
Rau te manca! o sa fii cu burta la gura si o sa-ti faca vant dupa ceva timp pentru ca e prea devreme. Mai asteapta ca nu mori
Eu zic ca sunt mai multe motive pentru care nu ar trebui sa faci chestia asta:
1. ai numai 15 ani, nu esti complet dezvoltata la varsta asta, esti prea inocenta, naiva si cu siguranta iti va da papucii dupa...
2. esti cu baiatul asta de numai 3 saptamani! mai asteapta si tu ...1 an, 2 .macar.Daca te iubeste nu va comenta decizia ta.
3. Vad ca nu a vazut brigaela intrebarea ta dar te va lamuri ea cat de mare e riscul de cancer de col uterin...
Mai bine ia si cauta pe site ca sunt multe intrebari asemanatoare cu a ta...compara si tu raspunsurile si actioneaza cu cap. AAA si inca ceva: ai vazut intrebarea lui cami despre avort? Daca ramai insarcinata la varsta asta ce o sa faci? Ca prietenul tau, cu 10 clase nu va poate intretine (si nici nu cred ca o sa vrea). pa pa
@Flav de ce jignesti o tara asa de frumoasa? Cu o cultura atat de vasta?
Prietenul tau mai poate apela la mana o perioada. Sau la altele.
Mai Zbenguiciule mai, unde vezi tu jignirea? Am facut apropo ca e o tara imensa, uriasa. Stai linistita ca oricum n-a inteles aluzia.
Fato de ce atata graba? Ai rabdare si gandeste foarte bine ce faci sa nu regreti mai tarziu.Si daca o faci PROTEJEAZATE sa nu ramai gravida.
Danaaa, doar 3 saptamani? Fii serioasa. Dupa, daca te lasa, te-ai gandit?
La 15 ani ai mei, tundeam papusile , nu-mi ardea de asa ceva.
Vaaai, de 3 saptamani va cunoasteti? Nu ati asteptat cam mult?
Serios acum, de ce vrei sa o faci? Crezi ca este bine sa te culci cu un baiat pe care l-ai cunoscut doar 3 saptamani? Si la 15 ani? Este prea devreme, ai inainte o viata, de ce sa nu fi pregatita pentru acest lucru si fizic si psihic si sa ai si cunostiintele necesare? Ce te face sa te grabesti asa? Sigur ca mama ta nu isi va da seama, dar merita sa o minti, sa intrebi niste straini ce sa faci si nu pe mama? Si daca se intampla sa ramai insarcinata, o sa vii sa ne intrebi ce sa faci, in loc sa te duci la mama sa te ajute? Cred ca ati ocoli niste probleme daca ati avea incredere in mamele voastre.
Fata draga, e cam devreme dar faci cum crezi. Baiatul este "sub presiune" si te preseaza si pe tine, dar cate regrete vei avea dupa asta...numai tu vei stii. Si apoi va urma altul si, altul...
Ai grija de tine!
Http://www.tpu.ro/......a-o-incep/
Uita-te si tu aici si mediteaza putin, 3 saptamani. :o
Danica, te rog discuta cu mama ta despre ce ai de gind sa faci, gandeste bine, este mare pacat sa inseli parintii, vai de copilul care nu asculta de parinti, bine nu o sa-ti fie mai tirziu.
Ah! M-am linistit.Sunt mandra ca evolueaza fetele care vor la 11 ani sex la fetele care vor la 15 ani sex.Nici nu stiti cat conteaza 4 ani aia...pe care ii pierd copii acum fumand.
Nu crezi ca e cam devreme? In plus iti cunosti prietenul de 3 saptamani. Daca cumva ramai insarcinata ce faci? Las-o balta.Mai gandeste-te sa nu regreti dupa.
15 ani? Impreuna doar de 3 saptamani? -> Sexul trebuie sa mai astepte. De ce te grabesti? Vei regreta mai tarziu.
1. Aparatul tau genital este inca incomplet maturizat, prin urmare te expui unui risc foarte mare de cancer de col uterin. Inainte de 17 ani si jumatate colul uterin sufera o rotatie care expune traumatismelor din timpul actului sexual zona cea mai vulnerabila, cea din care ia nastere cancerul de col uterin.
2. Nici la minte nu esti prea matura, daca tu dupa o relatie de 3 saptamani te gandesti deja la sex. Dar analize v-ati facut? Stii cu cate femei a mai avut contacte sexuale? Stii cu cati barbati au avut acestea contact sexual inainte? Stii daca e HIV pozitiv sau daca a avut sifilis in antecedente? Stii daca isi poate asuma cresterea unui copil?
3. Neexistand o metoda contraceptiva 100% sigura, te expui riscului unei sarcini. La varsta ta un avort sau o nastere te pot omori.
4. Mamei tale trebuie sa-i sui oricum, fiindca va trebui sa te duci la ginecolog, in primele saptamani dupa contactul sexual si apoi, din 6 in 6 luni (ca persoana cu risc crescut de cancer). Pana la 18 ani, te vei duce le ginecolog doar insotita de un parinte sau un tutore legal.
5. Ce metoda de contraceptie veti folosi, ce veti face in cazul unei sarcini nedorite?
6. O sa te dezvolti la fel ca inainte, dar asta va fi ultima ta grija, pe langa belelele mai sus mentionate.
Te grabesti, draga mea. Daca faci sex corpul tau nu se schimba si mama ta nu-si poate da seama. Dar poate iti dai tu seama ca sexul nu este tocmai o joaca. El dupa ce va obtine asta de la tine este posibil sa te lase cum fac mai toti baietii Daca este un tip ok, va astepta. Dar daca tot esti sigura ca vrei sa faci acest pas, informati-va asa cum trebuie si folositi prezervativul.
Dana ai toata viata inainte... fii serioasa eu la 14 gandesc ca mai ai timp... nu trebuie sa te grabesti... sunteti impreuna de doar 3 saptamana... ai atata incredere in el ca dupa aia nu`ti va da papucii? eu nu as avea de`as fi in locul tau... gandeste`te cat poti suferi din vina lui... ai timp dana... sper sa i`ei decizia perfecta
Eu sunt un baiat de 15 ani, si sunt atat de tentat si asa am chef ca naiba... dar nu-i pot cere prietenei mele asa ceva deocamdata caci tin la ea mult prea mult sa sa intample ceva, prietenul tau ar trebui sa astepte macar 2 ani, daca nu vrea atunci doar un lucru a vrut de la tine, eu zic sa afli
Buna Dana. Din cate am inteles eu, uh vrei sa te culci cu prietenul tau, dar iti este frica sa nu isi dea mama ta seama. Eu am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala la 15 ani, pot spune ca mama nici macar nu banuieste ca eu nu mai sunt virgina. Deci iubita mea daca uh iti doresti sa faci asta nu mai lasa timpul sa treaca. O viata ai. Sper sa-ti fie de folos ce ti-am scris eu. Te pup si mult succes!