Sfârșitul lumii va avea loc peste 5 miliarde de ani. Așa că mai ai timp.
Cei cu visele cu Isus sunt pe ulei și pe arătură. Sunt luați.
Prostii, cum Dumnezeu sa credeti in mizerii de genul? Nimeni in lume nu poate prevesti sfarsitul lumii, mai calmati-va, planeta mai indura foarte multe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o agasam pana la ultima limita.
Cum poti totusi sa crezi ca niste vise de genul chiar s-ar adeveri? Asa s-a zis si in 2000 ca murim toti, apoi in 2007-2008 ca ne inghite gaura neagra, cu o seara inainte de 'sfarsitul lumii din cauza gaurii negre' tin minte ca aproape mi-am rupt piciorul, nu mai puteam sa merg ca ma accidentasem si ma ofticam ca ma prinde cu piciorul ciung, a 2-a zi dupa ce trecuse 'apocalipsa' m-am uitat pe geam si era soare si frumos, inca nu murisem, toti eram intregi.
In 2012 alta poveste, ca mayasii, incasii si aztecii nu termnase calendarul si ca s-au oprit in 2012, isterie totala prin lume, multi isi luase concedii in temple sacre de prin America de Sud, Asia sa se roage, niste prostalai creduli, am trecut aproape si de 2020 si inca suntem, deci fara stres, atata timp cat exista inca un echilibru natural pe pamant nu se poate vorbi de sfarsitul lumii, de sfarsitul omenirii da, ca au luat-o toti razna
Stai linistita e doar un vis aiurea, nu te speria, nu te lua dupa cineva care poate da apa la moara cu religia lui.
Si daca prin absurd ar fi sfarsitul lumii, aia e, murim si gata, deci nici atunci nu are sens sa ai frica.
Dar nu e nimic.
Te iei dupa propaganda religioasa?! Ce naiba, lasa-i pe credinciosii aia care vor sa ne convinga si pe noi de iluziile lor din cap.
sadrian46 are dreptate! Abia atunci va fi sfarsitul lumii, nu mai apuci tu.
A fost alegerea ta, dar funda acordata unui tip care are un nivel moral la pamant, care nu intelege adevarata semnificatie a multor versete din Biblie si daca nu o intelege pe aceasta, ce sa mai zici de faptul ca sa ii inteleaga pe cei care l-au vazut pe Iisus. Datorita nivelului sau spiritual nu a avut contact cu Divinitatea, dar la cat de rau este, nici dracu nu i s-a aratat.
Is atata de speriata, de cand am ascultat acel video, nici eu nu stiu ce sa cred.
Ești prea credula, dacă vine Isus Hristos personal și îți spune ca vine sfârșitiul lumi atunci sa crezi
Stiu ca sunt credula si ma sperii din orice.
trist
Necredincioaso!
Îmi place în iad, la dracu cu mine
Nu esti genul sa te lasi manipulata asa usor, dar hai sa iti fac pe plac. Chiar daca ar scrie in Apocalipsa, negru pe alb, ca in curand vine sfarsitul lumii, nu ar fi motiv de ingrijorare. Oricine poate scrie ce vrea, mai greu este sa demonstrezi. Dar nici macar nu scrie undeva aberatia asta privind sfarsitul lumii, pur si simplu sunt oameni care urasc viata, iar ideea de sfarsit al lumii le da o satisfactie aberanta.
Iti apar astfel de clipuri pentru ca te-ai uitat deja la mai multe pe aceeasi tema.
Nu va veni sfarsitul lumii, nu mai crede tot ce citesti pe internet.
Eu chiar cred ce spun ei. Si mie imi este teama. Am sa incep sa ma rog. Nu degeaba a aparut si acest virus deci clar este un semn. Inceputul acestui deceniu nu a fost deloc unul bun si o sa continue tot asa.
Sa te rogi la bunul Dumnezeu, ca numai el ne poate apara de toate belelile. Nu uita sa tii si post, roaga-te de minim 3 ori pe zi si invata rugaciuni noi. Sa stii ca rugaciunile in familie au un efect mai puternic. De asemenea du-te si inchina-te la icoana Sf.Ana facatoare de minuni, pe mine m-a ajutat. Am devenit mai calm si mai linistit deoarece am incredere in El ca totul va fi bine. Nu are de ce sa-mi fie teama ca se va intampla ceva atat timp cat eu, tu si restul lumii il avem pe Dumnezeu cu noi.
Ei dacă ești om bun, Dumnezeu te va asculta și va mai amâna un pic sfârșitul lumii. Și eu mă rog pentru NASA și Space X și Elon Musk să ne ducă mai repede pe altă planetă, dacă se termină lumea de aici, să o luăm de la început. Un cer nou și un pământ nou. Amin.
O sa te superi, dar esti prea superstitioasa. N-o sa vina nici un sfarsit al lumii prea curand, iar cand va fi sa vina cel mai probabil vom fi in stadiul in care il vom putea preveni, datorita evolutiei tehnologice. Catastrofe se vor intampla, dar nu in halul in care ne vor rade de pe fata pamantului.
De dragul discutiei, in ce consta acest scenariu care ne va aduce sfarsitul, ma rog?
Nu cred. Lumea aceasta a trecut prin probleme, razboaie, boli si mai mari decat ceea ce se intampla acum.
Cei care i-ai vazut tu sunt doar persoane care duc lipsa de atentie si sa o zic asa "iau numele Domnului in desert"
Nu sunt tampiti cei cu Isus cum zice userul de mai sus.Sunt in realitate oameni care cunosc adevarul,daca observi oamenii cu credinta sunt mai linistiti,fericiri si mai impacati cu ei insasi. Sfarsitul nu e acum,stai calma.vor veni in schimb vremuri groaznice! Cautati un duhovnic bun si cere sfaturi pentru viata ta duhovniceasca. Dumnezeu exista,daca Il cauti, iti va raspunde.Iar credinta se simte, nu e ceva ce se manifesta in exterior, desi se poate manifesta si prin minuni exterioare, care le putem vedea cu totii.
Sunt mai fericiti ca se mint si le face bine aceasta minciuna, e adevarat, sunt ei in avantaj. Nu cunoaste nimeni adevarul, cine zice ca a vazut, auzit in afara de in vis, are psihoza, ce a vazut sau auzit erau halucinatii si ei le-au luat de bune.
Nu mai pune fata pe drumuri inutile.
Ce draci minuni? Eu n-am vazut orb sa vada care e din nastere, picior, mana crescuta la loc, asa ca asta e.
Nu se minte nimeni singur. Din exterior sigur ca ai impresia ca acei oameni traiesc in minciuna. Drumul de care vorbesc eu e unul foarte greu, nu e pentru toti. Nu o sa vezi niciodata sa creasca piciorul unui om, religia nu e facuta pentru asemenea lucruri, cum nici stiinta nu e facuta. Trebuie sa intelegi ca omul este limitat pe aceasta lume.
Atunci pentru ce dracu e facuta religia? De ce tot mint aia ca se fac minuni daca nu creste picioru la loc?! E doar un ex asta cu picioru. Daca nu ma ajuta la nimic, de ce as crede in ceva ce nu ajuta?!
Nu e vazut din exterior, eu vb pe fapte, si faptele sunt obiective. Ce gandesc ei, nu are nici o baza reala.
Nu se vede nimic, eu nici dupa 30 ani n-am vazu mana crescuta, si omu era credincios, vai de mama lui cu mainile taiate de la accidentul de munca.
Si nu trebuie sa te rogi de 100 ori, daca era domnu, ala stie ce ai nevoie si daca vroia te ajuta, nu e necesar sa repeti in prostie, hai sa zic ca ziceai doar odata. Dar nu e. Mor copii bolnavi, si asa mai departe, saracie si altele.
Crede-ma ca daca stii cum sa ii ceri,chiar primesti. Bunica mea era bolnava,avea o raceala puternica, m-am rugat seara de seara si miraculos si-a revenit, fara prea multe medicamente si tratamente. Cum exista Satan, asa exista si Dumnezeu, de fapt Dumnezeu e in tot, Dumnezeu e univers.Desii efectele rugaciunii apar in timp,nu pe loc,dar le vei vedea,ce ma face sa cred ca exista este ca l-am vazut pe Satan,nu am fost singura care l-a vazut,mi-am facut si control la cap si a zis doctorul ca sunt perfect sanatoasa mintal si nu a fost o pura halucinatie,prietena mea cea mai buna era si dansa atee,ca si tine,pana a vrut sa fie si ea satanista si l-a suparat pe Satan,atunci s-a dezlantuit, nu fusese imaginatia ei, ca si ea e sanatoasa la cap, are toate facultatile mintale, de atunci a inceput sa se roage l-a Dumnezeu si s-a si pocait, acum e bine sanatoasa si nu ii mai trebuie asa ceva
De unde stii tu ca nu a fost iluzie?! Ai avut o minipsihoza scurta, dar asta nu inseamna ca nu erai sanatoasa, evident, medicul a zis f bine.
Si da, in general multa lume au iluzii referitoare la religie, asa aia pocaiti au ajuns asa majoritatea! Au vazut, simtit auzit ceva de genul, au luat de real si gata, si-au urmat iluzia.
Am avut si eu ceva de genul dar stiam ca e iluzie.
Niste reactii chimice in acele momente putin altfel si gata, ai iluzii, nu e nici o problema, nu trebuie sa avem ceva la cap. Dar eu stiam cum merge creieru si l-am ginit.
Ca daca intreb medicul la care am fost eu, o sa zica ca a fost o iluzie la tine si la colega! Ti-a zis sa nu te sperie, ca nu era o iluzie, ca daca zicea "esti sanatoasa dar se intampla sa ai asa", poate tu ziceai ca ai ceva si nu iti zice.
Si daca era dumnezeu, facea ca bunica ta sa nu se mai imbolnaveasca, deci ce vb aici?
A trecut oricum, ca avea sistem imunitar f bun si in general corpul darama gripa si raceala doar ca in mai mult timp decat cu medicatie, cine nu are sist imunitar bun, sigur ca trebuie trat, ca raceala pe bacterii e posibil sa se agraveze fara trat.
Gripa pe ce trece timpul se diminueaza adica ce e pe virusi.
De aia in Germania copilu are 39 grade si nu ii da nimic, sa lupte organismul singur!
Dar ia sa fi avut diabet de tip 1, puteai tu sa te rogi 101 ani ca nu trecea, adica o boala care chiar e incurabila.
Ca dovada ca nici unu cu asta nu s-a vindecat, nici pocaiti, credinciosi, atei.
Vrem noi sa ne mintim dar nu merge.
O fi,dar cei din moarte clinica sau coma nu vor zice la fel ca tine, multi atei au ajuns sa se pocaiasca! Pur si simplu, ei nu mai aveau puls deloc, dar au vazut ca exista lumile de dincolo, pana si parapsihologi foarte cunoscuti in intreaga lume au afirmat existenta atat a raiului cat si a Hadesului.
Pai normal daca au avut iluzia aia au dat in dambla! Au crezut ca e real ce au simtit si si-au urmat cum s-ar zice "nebunia", sa zic asa desi nu e. Cine se stie, stie ca e vrejeala ca simte aude si vede, dar na.
Nu exista, daca nu mai aveau puls mureau, aveau f slab, organismul functiona, si murea si creieru care sa faca acea iluzie! La lipsa de oxigen pot apare halucinatii!
Aia e propaganda religioasa, nu ce zic ei, ca ei saracii chiar cred ce au simtit, ci ceilalti care infloresc, ca au fost doctori carora le-a zis ala ce au facut, si alte din astea.
Mama a fost in moarte clinica si nu a avut din astea! Si multi asa, depinde de creier care reactioneaza la lipsa de oxigen.
Astea sunt chestii stiute deja.
Daca stai sa afli cum a aparut religia si cine a zis cu toate astea, ai sa-ti dai seama de tot.
Ascult-o pe Alina Albert,femeia spune exact tot ce a vazut si ce a simtit,si multe alte persoane,marturii facute cu cea mai mare sinceritate. Fiecare cu credintele sale,dar dupa mine Dumnezeu exista,aveam de toate,chestii materiale ma refer,dar sufletul meu era sarac,pentru ca eram atee,de cand l-am cunoscut pe Dumnezeu viata mi s-a schimbat considerabil, ma simt in al noualea cer. Prefer sa cred ca exista, si chiar daca nu e, nu imi pare rau, dar daca nu as crede si chiar ar fi ceva acolo!?
Ce sa ascult cum isi zice iluziile? Pai da, a vazut, a simtit, dar ce au simtit nu era real, normal ca sincer au zis! Ca, chiar asta au vazut, dar. farsa.
Aveau sufletul sarac din alte motive. Ca sunt gramada da atei cu sufletu plin, doar eu conosc vreo 4-5 printre care unul este si medic.
Sincer? Si eu nu eram ateu pana la un moment dat cand vedeam ca nu ma ajuta nimeni in niste chestii pe care eu nu le puteam rezolva oricat incercasem, asa ca mi-am dat seama ca e vrajeala, si nu aveam nici un interes sa cred in ceva sau cineva care nu imi ofera nimic.
Si daca e ceva acolo, daca nu ar ajuta cand am nevoie, nu ma intereseaza.
Dar foarte bine daca asta iti face bine tie.
Denisd533 întreabă: