| Sarraa97 a întrebat:

Sunt disperata nu mais tiu ce sa faclaughingMi-am uitat parola si la mess si la afcebook pentru ca mi-am pus sa mi se salveze si intram direct pe facebook si pe mess si acum nu mai stiu.Ce sa fac varoog arope ca plang.Nici nu vreau alt ID pentru ca am multe id-uri si pe facebookcryingva rog ajutati-ma.cryingcryingFunda.

4 răspunsuri:
| GreenBubble a răspuns:

Https://login.yahoo.com/config/mail?&.src=ym&.intl=ro
click pe :"v-ati uitat Id-ul sau parola " si urmezi pasii respectivi, daca ai un email alternativ iti poti reseta parola de acolo, daca nu incearca cu intrebarile de siguranta, daca mai tii minte ce ai raspuns la ele.Altfel nu-ti poti recupera Id-ul...

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Ce browser/e folosesti?

| FoundYouLover a răspuns:

Vad ca la messenger ti-au explicat altii ce se face, iar la facebook poti sa incerci sa intri pe facebook din adresa de mail, daca primesti pe mail notificarile de pe facebook.

| AndraMariana36 a răspuns:

Hey!
Pai....la mess schimbati parola adica dai fagot your passvord si ti-o schimbi acolo....iti va aparea 3 intrebari carora va trebuii sa le spui raspunsul dupa ce ai raspuns la intrebari iti pui o noua parola din minim 8-9 cifre=litere iar la facebook nu stiu sa-ti explic penttr ca nu mi s-a intamplat.
funda?