In nici un caz nu trebuie sa incepi viata sexuala. E prea devreme. Poti slabi daca faci exercitii si iti impui o dieta echilibrata.
Ok...nu spun că prietenele tale nu îţi vor binele, dar îţi recomand să urmezi sfatul nostru, nu al lor.
Cât despre faptul că eşti mai plinuţă... încearcă mai multă mişcare, mai multă apă, să nu mai mănânci seara după o anumită oră, etc. Nu ţine cont de ce spun ceilalţi despre tine, exteriorul e doar o haină de carne care ascunde adevărata comoară din fiecare, iar cei care te judecă după acea haină sunt doar cei cărora haina din exterior e mai valoroasă decât comoara din interior doar pentru că e la vedere.
P. S. Începerea vieţii sexuale de la o astfel de vârstă creşte de câteva ori riscul de cancer de col uterin. (şi cancerul nu e deloc o metodă plăcută de a muri)
Si-au batut joc de tine. Si eu am o colega mai "plinuta", de fapt, e cat un hipopotam, da' a slabit destul de mult. cica bea un pahar de lapte in fiecare dimineata si apoi ziua nu mai manca deloc... ea asa zice ca a slabit. Mai poti incerca si cu mere, desi e cam greu sa mananci toata ziua numai mere.Bafta!
Slabesc femeile usoare care stau pe centura si asta fac toata ziua:SEX.Nu te prosti sa iti incepi viata sexuala pentru motive din astea puerile.
Buna scumpo. Este o prostie. Nu e adevarat ca daca iti incepi viata sexuala slabesti. Adica gandeste-te si tu ca ai 14 ani si nu are rost sa iti incepi acum viata sexuala. Daca prrietenele tale au facut-o deja nu inseamna ca trebuie sa o faci si tu. Ce, daca ele se arunca in cap si spun ca e bine faci si tu asta? Nu cred. Asa ca nu te mai lasa tu influetata de toate lucrurile pe care le spun prietenele. Gandeste-te ca inainte de a-ti incepe viata sexuala trebuie sa fii foarte informata, sa fii pregatita. Si in plus 14 ani este o varsta cam mica pentru asta. Gandeste-te mai bine.
Sincer, [ no offence] esti prostuta daca crezi
La 14 ani nu trebuie sa iti incepi viata sexuala deeeci sa nu o faci, dragut`o :*
Eu spus sa faci sport asta ajuta cel mai mult si sa mananci regulat si mai putina carne si multe legume si multe fructe si incearca sa bei 2 litri de apa
Este foarte simplu sa iti faci un program si apoi sa il respecti
Poti alerga intr-un parc, sau unde vrei tu macar jumatate de ora
Cat despre haine, uitate la colegi si la alti copii sa vezi ce poarta ei, vezi ce iti place, iti faci o idee si iti schimbi garderoba :**
Ai nevoie doar de muuulta vointa, haide ca esti fata mare te descurci tu.[si de putintei bani de la parinti ]
Tu glumesti nu? Zau asa, tu ai dabia 14 ani. Pai daca toate fetele mai plinute ar gandii ca tine, am ajunge ca tiganii, sa ne incepem deja viata adulta de la 14-15 ani, sa facem deja copii, sa ne casatorim deja. Ce o sa faci? O sa faci sex cu primul amarat care iti iese in cale ca sa slabesti? Si daca nu o sa slabesti cum ai fi vrut tu de mult? Stai linistita si joacate cu jucarii, papusi sau ce ai tu acolo si nu te juca cu prezervative si vibratoare. Ai doar 14 ani si ai toata viata la dispozitie sa slabesti.
Nu te lua dupa prietenele tale., sunt de-a dreptul ciudate. Cum poti sa slabesti facand? OMG! Nu stiu daca ar trebui sa incepi viata aia. concentreaza-te mai mult pe scoala dar si distractie!
Nu uita, ai 14 ani! Dai imediat examenele pentru a intra la liceu asa ca trebuie sa tragi tare daca vrei sa intri la un liceu bun, daca vrei sa intri la un liceu plin de vagabonzi si tampiti nu iti trebuie medie prea mare...
Si cine nu te place asa cum esti, inseamna ca este un dobitoc! Sa nu iti pese de ceilalti. Gandeste-te ca in viata vei intalni tot felul de oameni, unii sunt de-a dreptul tembeli, dupa cum stii...
Nu trebuie sa ii bagi in seama, daca ai baga in seama pe astia, atunci ar trebui sa inebunesti, sincer!
Ai grija de tine si succes!
Buna! scumpa nu prea e de felos chestia asta cu viata sexuala in sesnul ca nu te ajuta cu nimic la slabire.In plus cand vrei sa o incepi trebuie sa iti doresti cu adevarat asta nu sa o faci din cine stie ce alte motive.va ajunge pentru tine un adevarat calvar si nu prea e ok...
In legatura cu slabitul incearca sa iti micsorezi stomacul din ce in mai mult si sa mananci numai produse care contin doar proteine si calorii doar atat cat sa duci o viata sanatoasa, nu mai putin de 800 calorii pe zi, altfel vei ajunge la pierderi de claciu, fier si vei obosi imediat, corpul tau neavand energia necesara. Incearca sa bei f multa apa: apa cu lamaie e cel mai recomandat, sa manci portocale si grefe(fara zahar), lactate(pentru ca sunt bogate in proteine) si carne. Poate sunt unii care spun ca ingrasa, insa daca e preparata bine nu e nicio pb si daca nu o vei face creierul tau va fi mai lenes iar acesta este un fapt dovedit.si nu te incapatana atat de mult sa slabesti, sa stii, cunosc multe fete grasute care sunt extraordinar de frumoase si de placute.depinde f mult de comportamentul tau. Un fizic impecabil este, uneori null.
Pupikei si lasa-i pe colegii tai sa rada, gandeste-te numai cat de superficiali sunt daca ajung sa judece un om dupa amblaj, sunt oameni asupra carora nu trebuie aruncata nicio privire.
Tu fii curata, deschisa si de treaba si vei vedea ca vor fi multe pers care te vor aprecia
p. s : si fa mult sport, stii : mens sana in corporae sano! nu te ajuta numai la fizic ci si la intelect
Nu draga, e o prostie... Incearca si tu sa faci mai multa miscare, sa mananci multe citrice si mere, si, dupa fiecare masa, mai ales pranz si cine mananca o salata de cruditati cu suc de lamaie, pe verisoara mea chiar a ajutat-o. Nu mai manca dulciuri, decat rar, si sa nu fie prajituri sau ciocolata, eventual poti incerca biscuiti sau eugenii. Si sa ai rabdare! La 14 ani devi adolescenta si e normal sa te ingrasi sau sa slabesti, depinde de metabolism. Oricum, orice dieta da rezultate dupa cateva luni.Succes:*
Asta eram eu anul trecut 15 kg in 1 luna...jos au fost...Ambitia face tot.Nu te lasa la ei. O scapare ar fi tricourile dragute care mascheaza asa bine burtica si celelate calitati ale tale.Nu cumva sa iti incepi viata sexuala cu cineva care nu merita. O sa te urasti mai tarziu.Incearca sa ignori. Sper ca ajuta >
Nu draga kitty.Nu toate fetele sunt asa:unele se ingrasa altele slabesc depinde de organism. Dar sfatul meu e sa nu-ti incepi viata sexuala pentru a slabi, ci din dragoste cu persoana care crezi ca este potrivita.Succes pe viitor :*
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: