| Marjanovic_Alexandru_1998 a întrebat:

Sunt eu; doar eu. As vrea sa mai fie cineva dar, nu este. Ma gândesc mereu la ce se întâmplă în jurul meu și nu reușesc să deslușesc absolut nimic. Nu imi dau seama daca am un deficit de percepție generală sau...viața e chiar așa de greu de înțeles.
Aș vorbi de persoana care am iubit-o așa mult, dar nu am curajul sa scriu despre asta. Nu am puterea sa uit, nu mai am puterea să fac nimic. În ultimul timp m-am depărtat foarte mult de ceea ce înseamnă "normal"; aș vrea așa de mult să întorc timpul inapoi dar, ca de obicei, nu se mai poate face absolut nimic. Uneori plâng, alteori, nu mai am puterea nici să plâng. Ma simt așa neputincios. Ca niciodată. M-am apucat de fumat acum jumătate de an; am crezut ca o sa ma simt bine. Am greșit și de data asta. Am luat lsd-uri tot ca sa ma simt bine. Nu am cuvinte sa ma exprim cat de singur si abandonat ma simt...as vrea macar pentru cinci minute sa nu mai simt nimic; sa mi se oprească toate funcțiile fizice...sa fiu ca o creangă ofilită care, ne mai având seva necesară, se rupe, cade, se crapa in bucăți, ca apoi sa poată putrezi devenind una cu solul. Dar din păcate sunt supus tuturor emoțiilor, nenorcitelor de simțiri care pur si simplu mă macină ușor făcându-mă sa innebunesc la propriu! Simt mereu acea dezamăgire in suflet. Toata lumea e vesela in jurul meu, cu simțul umorului zburdalnici. Ma antrenez sa par vesel si nu prea imi iese; nu inteleg de ce! De ce se întâmpla toate astea. Nu ma pot bucura niciodata de lucrurile / evenimentele frumoase din viata mea din cauza proastei mele construcții mintale; gandesc prea mult si... uneori plang. Sunt obosit mereu. In fiecare zi am vaga iluzie ca: "daca voi iesi la o plimbare, voi fi mai bine". Nu exista nimic care sa ma ajute sa fiu...mai bine. Unii dintre voi poate ma credeți și nebun dar nu-mi pasa. Sincer acum, nu-mi mai pasa de nimic. Si daca o sa mor, o sa fie mai ok decat...acum. Situatia de actualitate. Mereu ma intreb daca exista: El. Nu am găsit răspunsul sub nicio formă. Mi-e somn...
Daca e cineva pe aici...un salut ar fi de ajuns. Sau puteți doar sa ma ignorati.

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu eşti singur. Rezistă!

| RAY a răspuns:

E trist, dar macar daca ai incerca sa te scimbi
isi recomand sa citesti asta http://trasaturi-alfa.blogspot.ro/search/label/ALFA

| immaBeast a răspuns:

O sa fiu sincer si o sa-ti spun ca nu prea am inteles cuvintele astea scrise de tine, nu prea am inteles unde bati.
Ai ceva probleme de sanatate, te-a parasit prietena, nu ai prieteni, esti singur?
Nah, nu stiu unde bati, explica mai pe " romaneste " si poate iti pot fi de ajutor, poate.
Si stiu ca sunt greu de cap, nu-mi spune asta.yawn