Fructele se mananca 1-2 dimineata altfel zaharul se depune ca grasime pe organism. Seara e bine sa mananci legume.
Ai putea sa renunti la marul de seara si sa mananci un singur fruct la gustarea dintre mese.
Mananci foarte sanatos, fructele sunt bune si sanatoase dar trebuie consumate in mod regulat, iar tu faci asa, nu e ca si cum ai manca intr-o zi numai fructe.
Imi pare rau sa te contrazic , dar zaharul nu e tot una cu fructoza. Si nu are nicio legatura depunerea grasimii, pentru ca fructele nu contin grasimi, ci carbohidrati, esentiali organismului. Seara mananc legume, dar eu am spus ca de obicei mananc un mar DUPA antrenamentul de seara, pentru ca rezervele de energie sa se refaca. In plus, eu mananc aceasta cantitate de fructe zilnic... si nu s-a depus nicio grasime, ba chiar am reusit sa imi dezvolt musculatura si sa slabesc. Oricum, era doar o curiozitate cu privire la CAT de mult inseamna prea mult, pentru ca nicaieri nu scrie exact ce cantitate de fructe e prea mult.
Intreabă un medic nutritionist, sau chiar medicul tău de familie, ce virstă ai? Si ce efort fizic depui?
Uneori fructele ingrasa: http://www.andreearaicu.ro/......dam-dilema
Trebuie sa-ti faci un necesar de calorii pe zi. Vorbeste cu un medic nutritionist.
No întreabă: