| Laura1074 a întrebat:

Sunt foarte nedumerita! Sunt foarte talentata la compuneri si i-am promis prietenei mele ca voi scrie o carte scurta ca atunci cand va incepe scoala sa o citesc eu pe a ei si ea pe a mea.Sincer,nu stiu despre ce sa scriu. M-am gandit ore in sir si nu imi vine inspiratia! Ma puteti ajuta? Despre ce sa scriu?

5 răspunsuri:
| Georgy28 a răspuns:

Prietenia; prietena mea cea mai buna; drumul cu peripetii; la mare; la munte; excursia; vara; sper sa-ti alegi unul din aceste titluribig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti scrie despre o crima(daca esti mai sadicabig grin),despre o iubire interzisa,despre adolescenta,despre scoala vazuta prin ochii unui elev,despre o calatorie in alte lumi(pe alte planete.), despre vrajitori, despre anotimpuri(dar e cam plicticos)...cam atat!
funda?big grinbig grinbig grinbig grin

| MirunaC a răspuns:

Pai uite si eu scriu si de multe ori sunt in aceeasi situatie ca si tine.Eu scriu un roman si astfel am nevoie de mai mult timp si multa inspiratie.Subiectele depind de starea ta, daca vrei sa o captivezi poti scrie despre o poveste de dragoste, cu mai multe personaje si intrigi mai lungi.De asemenea ai putea scrie o scurta nuvela psihologica despre importanta prieteniei, despre o drama sau o bucurie traita de doua prietene foarte bune.Ai multe optiuni insa trebuie sa te destinzi, sa te relaxezi si sa incepi sa scrii.Toate vor veni de la sine daca nu te gandesti la nimic in momentele acelea.

| DenyBuby a răspuns:

Am plecat voioasa spre scoala cu ghiozdanul in spate.
In curtea scolii erau multi elevi printre care si colegii mei de clasa. Cu totii asteptau cu nerabdare reinceperea scolii.
Noi am intrat primii.In clasa totul era diferit de cum era inainte.
Pe banci erau aranjate manualele de clasa...
Doamna invatatoare ne-a zis ca trebuie sa avem grija de carti sa le punem coperti apoi sa le etichetam.
Am povestit impreuna cu colegii mei, unde am fost in aceata vacanta. Unii au fost la munte, la tara la bunici sau au stat acasa.
Cand am iesit in curtea scolii nu mai era nici un elev.
Imi pare bine ca am inceput un nou an scolar! funda?

| Lavinia1 a răspuns:

Serios? Cum sa nu ai idee? Of! Ok,te poti lega chiar de lipsa ta de inspiratie(asa poate incepe cartea).Ai libertatea de a scrie despere orice,te poti afla oriunde cu orcine ai puterea de a da nastere unei persoane,planete,lumii,civilizatii,teleporteaza-te in Grecia,Italia,Japonia sau arunca un personaj,doua,trei si relateaza-le intamplarile,poti calatorii in timp,te poti scufunda in cele mai adanci ape,inventeaza orice,minti cat vrei. Daca esti o fire romantica scrie despre...o idila de vara,toamna,iarna, alcatuieste sau descrie portretul, atitudinea unei persoane mult iubite tie.Scrie despre o banala zi, despre croiala unei haine,marea pasiune abia descoperita,boli cronice,azile,un trecator,un necunoscut,relateaza viata unei vulpi ajunsa acum haina de blana, incearca cu caini maidanezi,politica, drogati si curve,criminali in serie,seri frumoase,teribile, viata, moarte.Etc.Cu gandul poti calatori oriunde, incearca e distractiv!