Eu merg cu trenul. Fix dintr-o repulsie imensa pe care o am fata de tot ce inseamna lumea auto.
Trenurile din Romania sunt lente, jegoase, rablagite, infrastructura vai de ea, garile pline de dubiosi.
Preturile sunt astronomice.
N-am decat sa ajung si cu intarziere de n-spe zile la destinatie dar stiu ca ajung tot intreg. Pana la urma asta e tot ce conteaza pentru mine.
Nici nu-ti acord dreptul de a ma educa pentru ca nu-l ai oricum. Daca tu nu m-ai jignit atunci nici eu nu te-am jignit. La fel de usor pot si eu sa nu-mi recunosc vina. Nu voi avea nevoie de nimeni cand imi moare o persoana draga. Nu voi sta eu pe TPU si pe alte prostii ca sa cer lumii sa-mi planga de mila ci imi voi plange singura. Nu am jignit aiurea, tine cont de asta. Era vorba de ceea ce trebuie sa fac la topicul asta, la ce te asteptai tu in loc sa-mi expun parerea. N-am jignit mortii, nu mai fa din tantar armasar ca nu e chiar asa.
Pe mine nu ma obliga nimic si nimeni daca nu vreau! Nu fac lucruri pentru imagine sau pentru a da bine pe langa altii. N-am zis ca mori, doar te lipsesti de scuzele mele. Nu inteleg cum poate o persoana da de inteles ca isi doreste atat scuzele. Nu trebuie sa te astepti la asta, probabil stii ca nici nu le meriti.
Eu nu stiu sa am pe cineva, dar daca tu spui, tu ma cunosti mai bine ca mine
Ce parere mi-am schimbat? Asta credeam de cand ti-am vazut avatarul, tipic tipelor "dure". Adica serios acum, e cam evident...
Acuma team inteles, sunt sigur ca poti iubi vb serios, ca te pot imblanzi
Ti-ai pierdut memoria?
oprintesa explică (pentru OpenEyes):
Eşti o persoană foarte rea, cred că mie ar trebui să-mi fie milă.
Da, mersi că mi-ai reamintit. M-am referit că esti un ingeras foarte rău. Ar trebui să asculţi mai bine de domnul bărbos până nu te bate la funduleţ.
Te-am suparat? Oh, a inceput să ti se vada si mai bine frustrarea, ochişori dischisi. Vorbeste si tu cu ray, ca poate te rezolvă, fetitele imature nu-s genul meu, scuze.