Pai da e corect ceea ce zici si da ce sa faci acest site nu pare sa aiba restrictii la minori ci doar la injuraturi in fine treaba cu copii e din cauza parintilor pentru ca le da mura in gura si nu sunt severi de aia acum in ziua de azi e o nebunie
Opa...au inceput sa se trezeasca din ce in ce mai multi ca ceea ce fac copii din ziua de azi nu e bine.bravo! asta nu poate decat sa ma bucure.
nu gandesti prost. e grav unde s-a ajuns.am postat si eu o intrebare asemanatoare pe acest site. uite aici linkul: http://www.tpu.ro/......e-azi-mai/
copii nu se vor opri din facut ceea ce fac doar pentru ca le spunem noi. mi se pare logic.in ochii lor nu suntem decat niste nebuni de pe net, de ce ar avea incredere in noi?
acesti copi ar trebui ajutati in primul rand de parinti.noi tot ceea ce putem face e sa ii luam la misto sau sa ii ajutam cum putem.ar trebui sa invete ca mai intai teoria si p urma practia si ca sunt niste copi si nu sunt pregatiti nici fizic, dar nici psihic pentru a face sex.imi e mila de ei, imi pare rau de ei, dar nu putem face nimic.
tu esti shocata si mirata.pe mine nu ma mai mira nimic.eu deja incep sa ma amuz sau mi se face scarba.depinde de caz.sunt deja obisnuita cu intrebarile de genul acesta pe site.
Si eu m-am gandit la fel cand am citit anumite intrebari. cu sexul este vorba ca nu sunt pregatiti fizic dar nici psihic.
si copii cu temele de vacanta ar trebui sa o faca si daca nu stiu sa se duca la profesor sau la un parinte. profesorul nu a zis ca tema este pentru cei de pe TPU. daca spunea si declara un scris mai ziceam dar asa?
sunt pro sunt de ACORD cu tot ce ai scris
Referitor la imaginea mea.nu sunt eu.nu imi pun astfel de poze pe internet. daca te-ai uita cu atentie ti-ai da seama ca este un model.nu incerc sa fiu altcineva decat sunt.imi pare rau, daca poza duce cu gandul la altceva.am sa o schimb
Ma bucur sa vad ca mai exista persoane care gandesc ca mine. observ totusi ca majoritatea sunt fete. oare de ce?
Sunt pro la subiectul deschis de tine dedesh dar nu vreau sa fiu ipocrita si trebuie sa-ti spun ca da e ok, sunt de-acord cu ce spui tu numai ca poza de la avatarul tau nu prea se potriveste cu ce scrii, gandesti tu. gandeste-te un pic, baietasii de care spui tu ca intreaba una alta pe-aici si nu le au cu sexul... dar in schimb tu le oferi o imagine super faina ca sa invete mai multe?! O sa-ti dau un exemplu un pic fortat : Madona vine imbracata in lenjerie intima si le spune fanilor : '' Nu ma admirati, nu ma idolatrizati, sa nu aveti fantezii sexuale cu mine caci ceea ce vedeti e doar o masca, eu va transmit cu totul altceva!'' Cred ca o sa-mi primesc stupid la greu dar nu am vrut sa fiu ipocrita!
Nu m-a interesat ca esti tu sau ca este pur si simplu o poza de pe internet. M-am referit la imaginea care o transmiti avand in vedere subiectul deschis de tine. Oricum apreciez ca nu ai sarit in capul meu si strict, din pct. meu de vedere nu are nici o importanta daca lasi aceasta poza sau pui alta. Am vrut doar sa te fac pe tine atenta la ceva anume http://www.youtube.com/watch?v=Mr7Q4QM__EY
Sunt total de acord cu tine! Din pacate, copiii incep sa "guste" din ceea ce inseamna tehnologie de la varste prea fragede si in loc sa se joace pe afara isi innebunesc prietenii pe mess sa le dea comuri pe hi5.Asta e chiar o prostie, serios.Eu nu cred ca parintii lor stiu toate astea.Adica,sa fim seriosi... ce parinte si-ar lasa copilul sa faca astfel de lucruri? sau poate exista si cazuri "deosebite". Chiar imi pare rau pentru asta.Sunt inca copii...
Buna! Am 14 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala desi sunt cu prietenul meu de 1 an jumate si el are aproape 16. Eu i-am spus ca inca nu sunt pregatita si ca nu vreau pentru ca stiu care sunt urmarile (si eu voi avea de suferit). A spus ca ma va astepta pana cand voi fi eu pregatita.
Este foarte rau ca parintii nu vorvesc cu copii despre viata sexuala, celor mai mult le este jena cred eu si si copii se simt jenati sa vorbeasca despre asta. saptamana trecuta m-a luat tare cumnatul meu si cu sora mea [pentru ca mama ma lasa sa fac mereu ce fac]explicandu-mi de ce nu e bine si ca trebuie sa ma tin de scoala si sa las baietii. Intr-un fel mi-a deschis ochii mai mult, pentru ca sunt foarte constienta pe viata si pe ce fac.
Eu asa gandesc. ce ziceti, e bine?
De obicei se intampla cu cei care nu sunt supravegheati, sau efectiv sunt copii cu o schimbare de comportament, genul care pleaca de acasa, vor sa fie teribilisti si totodata ipocriti, cei care isi acuza parintii cu inversunare ca nu sunt in stare sa-i inteleaga sau efectiv tulburari de comportament.Sunt multi dintre ei, care au crecut pe TPU, au ajuns la varsta maturitatii maxime, adica 18 ani, si cred ca acum pot da sfaturi despre viata in contectul ipocriziei desavarsite, uitand ca si ei fac sau au facut acelasi lucru.Ma uit cu uimire si vad copii care dau sfaturi la alti copii, despre sex, viata si consecinte! Ne uimim noi insine, cat de maturi sunt in gandire si exprimare, dar de fapt plezneste ipocrizia in ei.Citate din alte sfaturi care au fost postate de catre medici, psihologi sau oameni cu o experienta coplesitoare. E bine ca totusi au invatat cate ceva, dar oare le pun in aplicare? Ma tem ca nu! Din fericire, pentru unii dintre noi, am ajuns sa cunoastem copii care posteaza pe TPU, si userii care sau "maturizat" aici, ajungand incet, incet la varsta "maturitatii.Se vorbeste despre puritate, responsabilitate, copilarie, bun simt, profesori, parinti, educatie, sex, gandire normala, logica, incredere...cuvinte mari, dar pe care le scriem fara sentimente pe o pagina a unui site, unde ajutorul nu vine de nicaieri si totodata de pretutindeni. Bucuriile vietii, printe care se rezuma si sfaturile, se gasesc in viata reala, acolo unde ai mereu pe cineva sa te sprijine si sa te educe, bineinteles, daca are cu cine! Daca copilul are un parinte iresponsabil, acesta se poate responsabiliza singur, vazand si alegand exemple din habitatul sau. Oricine stie sa gandeasca in fata unui lucru, imi face bine sau imi face rau? Sa fac sex, sau sa nu fac? sa plec de acasa, sau sa nu plec, sa imi aleg un anumit anturaj sau nu? sa pun naibii mana pe carte, sau nu? Intrebari simple, care isi gasesc raspunsul numai daca vrei.Nu intodeauna parintii sunt vinovati, sau daca sunt, macar nu amandoi, se gaseste unul mai cu minte sa isi petreaca timpul cu odrasla, sa ii dea un sfat sau sa-l consoleze, dar ce te faci cand ai un copil de "neinteles"?
AlexandraAle121 întreabă: