Nu e deloc amuzant. Nu fac mişto.
Ştiu ce sentiment ai. De întârziere - că a trecut viaţa pe lângă tine şi că eşti expirată, că până acum trebuia să te săruţi? Ei bine, nu ai de ce să te simţi aşa. Reacţia ta e normala, dar trebuie să ştii să îţi controlezi simţurile ca să te simţi bine.
Încearcă să ignori faptul că alţii s-au sărutat, nu te uita în jurul tău, deoarece s-ar putea să te uiţi la ceva ce îţi poate dăuna, de exemplu : dacă toată lumea fumează, se droghează, se autodistruge, de ce nu aş face-o şi eu? Pentru că eu sunt eu şi ceilalţi sunt ceilalţi. Tu vezi-ţi de viaţa ta, rămâi prietenoasă în continuare şi încearcă să vezi partea bună, interesantă în oameni, dar fii deşteaptă ca să nu te păcăleşti. Aşa îţi va fi mai uşor să simpatizezi pe cineva şi, în cele din urmă, să îţi găseşti un iubit. Te poţi înscrie dacă nu eşti deja într-o activitate, un hobby, unde să găseşti persoane cu interese comune şi cu o gândire compatibilă cu a ta, cine ştie.
Succes şi nu mai fi tristă!
Ah,și am uitat să mai adaug că și eu sunt la fel ca tine...Nimeni nu ma iubește și nimeni nu îndrăznește să mă sărute pentru că gura îmi duhnește a hoit.
Acelaşi răspuns.
Nu e amuzant. Poate n-ai căutat destul, poate primul iubit e chiar sub nasul tău şi tu nu l-ai observat. Nu trebuie să fii tristă alţii şi la 18 n-au avut primul sărut. Vorbeşte cu prietenele poate îţi găsesc un băiat pe placul tău mai caută, dacă găseşti pe cineva care-ţi place, bagă-te--n seamă cu el şi vezi ce-o să iasă.
Hai gata, fruntea sus, fii optimistă!
anonim_4396 întreabă: