Bună! Sunt în clasa a 5 a și sunt cea mai deșteaptă din scoala.
Părinții mei nu sunt pretențioși sa fac totul corect, dat eu da.
Știți și voi cum este sa fi declarat ca fiind ceva mai special și îți este frica sa nu îi dezamăgești pe ceilalți dar nici pe tine.
Numele meu este pomenit la orice eveniment important din scoala. Festivități, serbări, premiere, concursuri etc. Îmi place, dar dacă fac ceva greșit și... După cum sm spus părinții mei se multumesc cu orice rezultat al meu, dar totuși tot nu vrea sa fac vreo greseala...
Știu ca nu e nimic rău în asta, dar...
Și o mica problema ar fi ca atunci când ești cel mai bun din scoala toți te invidiază și se comporta urat cu tine. Prima oara nu veți crede, dar cu timpul se întâmplă.
Ma puteți ajuta va rog. Cu invidiatul nu știu cât ma puteți ajuta dar măcar sa ma puteți face sa îmi schimb părerea despre rezultatele mele...
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Rezultatele tale bune de la scoala nu inseamna mare lucru in viata reala, crede-ma.

Ia-te mai putin in serios, o sa-ti fie mai bine.

Si inca ceva, apropo de invidie. Cand ai mana un ciocan, totul ti se pare un cui. Crede-ma, majoritatea e complet neutra la realizarile tale. Invidia e mai mult in mintea ta. De cele mai multe ori, people don't give a flying f_ck.

0 răspunsuri: