Poate iti este frica de test. Cand esti testata ai emotii si incepi sa incurci lucrurile. Te concentrezi atat de tare la emotiile negative, la esec, incat mintea nu mai este atenta in foaie.
Este și asta, ma gândesc că voi scrie rău, și așa și se primeste
Nu-ti poti controla gandurile, nu asa usor. Trebuie sa iei raul cel mai mare posibil si sa-l accepti, astfel consecintele nu te vor afecta. Trebuie sa faci in asa fel incat sa nu-ti pese ca pierzi, desi castigul inseamna totul pentru tine. Sportivilor li se intampla des asta, celor ce se baga intr-o competitie in general.
Adică să devin indiferenta in cazul unei pierderi dar oricum sa mă străduiesc să rezolv bine testele
Cam asa ceva. Gandeste-te la funambuli, cand ajung aproape de finalul funiei, ei se concentreaza atat de tare pe locul unde trebuie sa ajunga, pe victorie, incat isi pierd concentrare si cad. Un alt exemplu este un campion la biliard care a angajat un psiholog ca antrenor si acesta ia legat de degetul aratator o sfoara sau i-a desenat ceva pe el, nu mai tin minte, iar acesta se concentra doar pe momentul prezent. Pentru jucator nu mai conta trecutul, victoria, ci doar momentul. Rational conteaza victoria, dar daca joci ca si cum este totul, sunt sanse sa fii atat de macinat de emotii incat o sa ratezi.
Mersi muuuult
Cu placere! Sper doar ca am ajutat.
Prea mult internet ti.a afectat creierul, capacitatea s-a de gandire si concentrare
Nu este nimic greșit cu tine, doar că poate atunci când dai un test îți este frică să nu greșești și te încurci. Sfatul meu este să ai mai multă încredere în tine!