anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt in clasa a8a si imi place foarte mult de un baiat care sta in banca din fata mea ..problema e ca nu prea vorbim cine stie ce...ce as pitea face ca sa fim mai deschisi? chiar imi place la nebunie de el in special ca e destept, finutz si nu se uita la formele unei fete cum sunt unii baieti mai nou, si de curand am fost la o fata si l-a intrebat ce crede despre mine si el a zis asa: E draguta dar nu stiu nu prea o bag in seama nu stiu sunt asa neutru adica nici nu o ingor daca vrea sa vb ceva cu mine sa vb nu vreau sa intru eu in discutii! ce as putea face ce sa ii spun ca sa vorbim mai deschis macar sa ajungem la relatia de amici..help please dau funda pentru cel mai bun raspuns restul vot

2 răspunsuri:
| KinoAndreea a răspuns:

Poti incerca sa deschizi tu mai multe subiecte...intreaba-l ce-i place, ceva despre el....gasiti ceva ce aveti comun si discutatiwinking

| Chrissy92 a răspuns:

Hey puteti vb pe facebook, ii lasi cumuri sau eventual ii poti spune ce simti(bineinteles printr-un biletel), daca stii cand ii e ziua de nastere ii poti cumpara un cadou dragut.Bafta