La liceu economic se da bac-ul din matematica, romana, limba straina plus materie la alegere( economie, geografie etc) poti merge la profil de turism, contabilitate, comert in cadrul aceluias liceu depinde care iti va placea diferenta o fac doar materii de specialitate care difera :-) la aceste 3 profile
Da si se pune baza pe matematica? Ce parere ai care este mai bun profil:economic sau comert?
Evident ca se pune baza pe maematica daca e proba obligatorie la bac, la economic se intra, preferintele mele sunt in aceasta ordine: economie, turism, comert, mi-am dorit sa intru la economie dar din cauza medie pe care o aveam am reusit la turism, la profilul comert( la noi din scoala) sunt elevii cei care merg sunt mai slabuti un pic la note si aveau mediile de admitere intre 7-8 :-) dar daca nu iti place in clasa a 10 a poti sa dai diferentele si sa intri usor la economic
Da,ok stiu ca se da bac-ul din matematica dar mi este frica ca nu fac fata la matemtica.Nu prea imi place adica nu imi place delooooc.Este greu la mate?
Daca invati in fiecare zi lectiile o sa iti fie usor :-)
Mady28 întreabă: