Eu folosesc acum un sampon de la Gerovital Plant. Dar cel mai eficient tratament a fost urmatorul: intr-un vas mic (o cescuta ceva) doua galbenusuri de ou (mai depinde de cat de lung este parul, eu o sa spun cantitatea pentru un par mediu spre lung adica trecut de umeri). Deci doua galbenusuri, doua linguri ulei de ricin (pentru uz extern, ca e si pentru intern), si un sfert dintr-o sticluta de la Gerovital (Gerovital Plant Tratament cu petroleum- e cu eticheta verde, se gaseste in toate farmaciile). Se amesteca, se aplica, cu o periuta sau o pensula ca la vopsit (doar ca nu dai pe lungime parului, ci insisti bine la radacina). Iti pui pe cap o folie (de plastic, o casca) apoi un prosop cald. Ce nu mai stiu este timpul (scrie pe spatele sticlutei de tratament- parca minim 2-3 ore pentru rezultate rapide). Stiu ca daca vrei sa aplici doar tratamentul de la gerovital, poti sa-l tii o noapte ( daca rezisti, pentru ca miroase cam urat). Poate parea greu, dar meritaa.
Am de la gerovital sampon anticadere.dar aici in Italia nu au, adica eu una nu am vazut, imi cadea f mult parul pentru ca au o apa dura si am inceput sa ma spal cu un sampon anticadere de la vichy.e f bun.dar ca sa `l regenerez putin m am tuns bob si nu prea imi place de aceea vreau sa creasca mai repede
Rucsiii95 întreabă:
anonim_4396 întreabă: