Daca urasti firea ta inchisa ai putea pur si smplu sa te schimbi. Probabil ca o sa spui ca e greu. Asa este dar nu e imposibil. Socializeaza. Ai spus ca ai o grupa de facultate. Ai putea foarte simplu sa afli ce ai in comun cu ei si sa petreci mai mult timp cu acestia in afara orelor de curs. Am avut si eu aceeasi problema dar am realizat ca toti din jur ar fi vrut sa interactioneze cu mine dar nu le dadusem ocazia. Faptul ca tu stai retrasa dai impresia de superioritate sau in limbajul curent esti `fitoasa`. Vorbeste cu ei si ai sa descoperi persoane interesante de la care vei avea ce invata.:*Sper sa te ajute.:*:*:*
Ceau.
Esti dusa cu capu si nu vei avea viitor in aceasta lume? sau esti muta si trebuie sa te intelegi prin semne sau desene cu colegii tai?
Vorbeste draga cu ei, razi cu ei despre orice. Ia-ti relax, si gandeste ca viitorul este al tau.
Toti colegii tai + tu, aveti probleme si treaba : cum dracu sa ne facem viata fumoasa in aceasta etapa.
Cumva inteleg ce intrebi tu : iti pasa de parerile lor despre tine.
De tine depinde sa gasesti prietenii si colegi, sau sa stai ca propteaua de gard : degeaba.
Iar cu colegul tau ce-ti parea ok : mai stai un pic si mai vezi ce este cu el.
Te-as tzuca, dar nu ma risc.