Nu manca nimic gras cu i noapte inaintea plecarii.Ia-ti niste pastile pentru greturi. Orice farmacie are.Iti recomand sa mananci ceva sarat( saratele, covrigei) pe drum.stai pe un loc unde te poti uita in fata. vorbeste cu soferul eventual sa stai in fata, ca ai rau de masina.Se intampla
Totusi, biletele de avion nu sunt o avere din Italia in Romania, sunt o groaza de low costuri. Daca tu ai considerat ca pentru o economie de vreo 20 euro merita chinul nu prea mai ai ce sa faci acum decat sa cauti pe la farmacii pastile pentru raul de miscare. Sunt o groaza
Suntem 4 in familie si un bilet către România este 500-1700 euro pe persoana, e o nebunie
Nu înțeleg acesta dramatizare.
Un bilet Roma București luat din timp era în jurul a 100euro. Nu știu de unde cifrele alea.
Era înainte dar asa e in august. Am fost la Wizz Air si Ryanair si toate sunt scumpe
Nici luat de azi pe maine nu trece de 250 euro un bilet la wizz. Daca il luai acu 2-3 saptmana era la jumate.
In fine.
Vezi că există în farmacii medicamente (pastile) specializate exact pentru eliminarea răului de mișcare pe o anumită perioadă de timp cât ai nevoie. Și după cât știu eu, nu se dau doar cu rețetă.