| syd2 a întrebat:

sunt intr-o situatie interioara jalnica. Totul s-a inceput cand m-am certat cu doi prieteni deoarece, mie nu-mi placeau pozele cu gore (adica carne sange etc etc. ) iar ei stiau de asta, insa odata -cred ca s-au inteles intre ei - si au inceput sa-mi trimita poze de acel gen, iar asta m-a jignit destul de mult fiindca sunt o persoana care tine mult la prietenii ei, iar atunci cand ei fac lucruri care dupa parerea lor ar fi amuzante, pe seama mea, ma simt foarte suparat si dezamagit. Printre acei 2 prieteni era unul la care tineam foarte mult, iar altul, ma asteptam sa faca asa ceva, fiindca el reprezinta tipul omului perfid care nu prea vrea bine la oameni si care tot timpul vorbeste pe toti pe la spate. Suntem dintr-o clasa, stateam in banca cu unul din ei, insa am rugat sa ma schimbe fiindca eram foarte tare suparat pe ei, i-am blocat pe toate sursele posibile de comunicare si la scoala nu schimb nici un cuvant cu dansii.(de parca ei ar vrea sa vorbeasca cu mine, tot timpul scriu eu primul, mie nimeni, niciodata nu-mi scrie, in afara de un prieten roman care traieste foarte departe ). Asta nu e tot, eu mai am prieteni, din aceeasi clasa iar sambata am organizat o plimbare seara prin oras cu cativa, am fost pe la fiecare din ei acasa, i-am chemat, ne-am distrat foarte bine, si mi-au spus ca le-a placut cum am organizat tot, insa unul din ei care m-a laudat cel mai tare, cand am ajuns in timp de scoala, nu a venit sa schimbe macar un cuvant cu mine, s-a dus la ala perfid care nici nu s-a interesat daca traieste macar. El tot timpul ii vorbeste pe toti pe la spate si face lucruri oribile, dar ei oricum vor sa prieteneasca cu el, de ce?
Ce m-a jignit cel mai tare a fost faptul ca atunci cand s-au sfarsit orele (la noi e o traditie sa ne asteptam unii pe altii si sa plecam acasa impreuna ) nu m-a asteptat nimeni, m-am dus singur pentru prima data. Ma intreb oare de ce se comporta ca animalele. Inteleg, primii doi adica aia care mi-au dat pozele alea nu ma vor astepta fiindca nu mai comunic cu ei, dar aceia pe care ii consideram prieteni, de ce nu m-au asteptat, ei pur si simplu au trecut pe langa mine si s-au dus, fara macar sa-mi spuna ceva.M-au adus pana la starea ca trebuie s-o ascult pe Lana del Rey.Eu tin la ei dar ei nu, si am inceput sa-i urasc pentru asta. Ce ar trebui sa fac in cazul respectiv?

10 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

"Printre acei 2 prieteni era unul la care tineam foarte mult"- De ce nu încerci să vorbeşti cu el?

| syd2 explică (pentru Doub):

Treaba e ca el nici nu vrea sa se uite la mine chiar si daca stie ca el e vinovat, eu nu vreau sa ma umilesc in fata lui si sa-mi cer scuze pentru tot el m-a jignit.

| Doub a răspuns (pentru syd2):

Hm, atunci lasă-l dacă nu crezi că merită să continui prietenia asta.

| J0B0MAT a răspuns:

Sunt ipocriţi.Degeaba ţii tu la ei, dacă ei nu ţin la tine.E lumea plină de prieteni falşi care îţi vor răul şi te vorbesc pe la spate.Un prieten adevărat e foarte greu de găsit.
Mai spune-le ce te deranjeză şi vezi cum se comportă.

| R0R0 a răspuns:

Astia nu sunt prieteni... Te-au parasit fiindca, probabil s-au inteles cu cel perfid, si l-au ascultat. Au renuntat foarte usor la prietenia fata de tine.

| LePotato a răspuns:

Oamenii happy...niste creaturi mirifice, nu-i asa?

| syd2 explică (pentru LePotato):

Desigur ca mirifice, sunt mirifice cand le sta pe plac, iar in restul timpului sunt oribile.

| syd a răspuns:

De ce iti pasa de ei?

| syd2 explică (pentru syd):

O sa fac tot ce imi sta in puteri sa nu-mi mai pese.

| L1feDRAIN a răspuns:

Imi fac cruce, am citit primele si ultimele propozitii si imi amintesc ca pe mine ma numeai prost, ipocritu' mati!