| Iirinaa a întrebat:

:*Sunt Irina si sunt din Cluj. Am o prietena sau am avut, nici eu nu mai stiu. care era,, prietena mea cea mai buna ". Asa o credeam eu, dar se supara din orice fleacoh go on. Tot timpul eram impreuna. A fost un concert la Cluj la care m-a chemat. Eu sunt in partidul USL pentru ca primarul este unchiul meu si are un fiu. i-am spus prietenei mele ca ma duc cu ea daca nu am sa ma duc cu usl-ul. si a doua zi m-a chemat verisorul meu fiul primarului de la cluj sa ma duc cu ei. si m-am dus. Sa va mai spun ca ea nu vrea nici odata sa iasa nicaieri in grup doar eu cu ea. Si dupa ce am fost cu usl-ul la concert in urmatoarea zi mi-a trimis mesaj in care a spus ( ca mai bine m-am dus cu ei decat sa ma duc cu ea. ca nu sunt o prietena buna ) etc... dar inaintea concertului cand i-am spus ca daca nu ma duc cu usl-u ma duc cu ea nu a avut nimic in potriva. acum este suparata pe mine. Si era singura prietena pe care o aveam. Dar acum ma simt foarte ciudat de cand s-a suparat pe mine straight face. De ce ma simt atat de ciudat? Nu stiu parc aimi vine sa plang tot timpul. Nu stiu de ce s-a suparat pentru asa o,, chestie' neimportanta. Dupa parerea mea daca suntem prietene si ne intelegem bine nu trebuie sa stam tot timpul impreuna sa iesim tot timpul impreuna.

Niste sfaturi :*

FUNDAA! >big grin

1 răspuns:
| oOSaritaOo a răspuns:

Vorbeşte cu prietena ta şi explică-i încă odată ce s-a întâmplat. Dacă nu merge aşa, cere-ţi tu scuze pentru ce s-a întâmplat, poate pentru tine este importantă şi nu ai vrea să o pierzi numai din mândrie. Eu, sincer, aş lăsa-o să-şi vadă de viaţa ei, dacă ar fi cu adevărat prietena ta, ar sta supărată câteva zile pe tine.