| Madu_5369 a întrebat:

BUna. SUnt Iubicss. si imi place un tip. eu m`am mutat de 2 ani in Tgv si un tip tot se baga in seaama cu minehappy, dar eu nu simteam nici macar atractie si culmea iii raspundam cam in figurisad ma sunahappy, ma baga in seama si cand era singur dar si cand era cu prtni... si apoi mà pus pe gandurii. si am vbit mai multe. si culmea. a adus vba de noi. si a zis daca vream sa ne combinam si eu a zis ca incercarea moarte nu are. si a doua zi el era cu gagicasa la un tovaras. a duso cu motociclata acasa. si o prietena m-a sunat sa ma intrebe dca stiu ca acest tip are prtna si eu eram prin oras si am zis ca nu stiam si atunci mi-a picat ceru pe mineangry. am intrat pe mess pe tel si l`am facut in toate feluri ca i-am zis ca stia ca nu suport minciuna si el ca, cu nev luii pers ce facea si eu am reactionat urat ne-am cam certat, adica. nu stiuj daca sà putut numi acea relatiehappy. si el eraa adica nu stia ce vrea ca azi vbea ca mine maine nici buna si tot asa,,,, si eu i am zis ca observ ca nu are chef sa vbeasca ca mine ca inainte se sup ca nu il bagam in seama si el a zis ca ii place sa vbeasca ca mm si am auzit ca s`a despartit de prtna lui cand i-am zis ca imi pare simpatic si apoi vroiam sa-i zc sa`mi place dar nu am avut curaj ca apoi el sa impacat din nou aia si nu stiuj ce sa fac un an de zile de cand e asa nu stiuj un sfat plss:*?

fundita

1 răspuns:
| cLeILa a răspuns:

Uite draga mea, nu stiu daca raspunsul meu va fi unul de folos pentru tine deoarece am doar 13 ani uite eu zic ca ar trebui sa-l cauti si sa ii marturisesti acum ca il iubesti ca cum ia-i mai da lui o sansa,si sigur in adancul sufletului sau mai este o particica de atractie pentru tine,poate ca inca te mai iubeste,dar vazand ca nu i-ai acordat o sansa sa zica ce avea de zis,el s-a impacat cu vechea prietena doar ca sa aiba o iubita sa nu zica prietenii lui ca nu are iubita,sau poate ca el a terminat de mult cu aia si te vrea pe tine inapoi dar nu vrea sa ti zica pentru ca stie ca vei reactiona ciudat si va iesi o cearta,sa stii ca chiar daca nu am o varsta prea mare sunt foarte dezvoltata la minte,si sper sa iei in considerare ce ti-am zis,cam atat daca te-am ajutat cu ceva,il poti pune ca rasp castigator, te pupic, ai grija de tine si sper sa-l cuceresti!