anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt Mariahappy...Si sunt Prafsad pentru ca...mam indragostit fff rau. Simt cal vreau, ca as da orice sa fim impreuna.Dar eu am 12 ani si el e clasa a 8 a si are 14 ani.Stau Nopti intregi treaza cu el pana la 5 Dim si stam la web. Vorbim, glumim si ne spunem ce simtit.El mi-a spus ca ma place ca sunt speciala pentru ca stiti eu sunt genu sa ma inteleg cu oricine sa ajut pe toti la orice sa fiu buna sa dau dar sunt fff sensibila.Tocmai am trecut printr-o despartire.Dar de acest baiat numit Alex m-am indragostit de cand l-am vazut de el dar pe atunci el era cu altcineva.Imi spune ca a ajuns sa se indragosteasca si el putin de mine stand tot timpu de vorba cu mine a inceput sa se gandeasca numai la mine.Totu e frumos pentru ca sentimentele sun reciproc dar el se va muta la liceu si probabil va cunoaste alte fete si se muta si cu casa.crying Tot ce stiu e ca o sa plang continui.Si probabil n-o sa mai avem contact.Ce sa fac? Pentru ca el mi-a zis ceva de genu "Stii esti chiar de treaba si chiar te plac! Dar eu ma voi muta in alta parte a Bucurestului si voi intra la liceu si no sa ne vedem"". Aceste cuvinte mau intristat grav! P.S.: Nimenu nu stie ca ne placem pentru ca la scoala suntem doi oameni normali doar buna si pa.Ce sa fac? Vreau sa fiu cu el dar nu stiu cum as putea asta! Funda + Vot daca ma ajutati si pe mine cu aceasta problema! Am plans prea mult. Vreau sa fiu si eu fericita alauturi de pers care o iubesc!sad

Răspuns Câştigător
| opierdevara a răspuns:

Dupa cum au zis si cei de mai sus esti destul de micuta pentru dragostehappy
Dar din cate am inteles se va muta intr-o alta parte a orasului. e bine si asa. va mai puteti vedea ca nu este unn capat de lume. Vorbeste cu el si spune-i ce simti cu adevarat. Spune-i ca il placi pentru cum este si ca te-ai obisnuit sa vb si ca este cel mai bun prieten al tau. Ca ai incredere in el si ca pentru tine el este special. big grin
Roaga-l ca dupa ce se va muta sa va mai vedeti macar in weekend si ca sa vorbiti pe mess cat puteti de des. :*
Succes :*

3 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Dragă, exact cum spune cristy3991, nu știi cu ce se mănâncă dragostea.
O să ajungi la liceu, și o să vezi cum decurg lucrurile.
Așa că, vezi-ți de școală că o să plângi mai rău dacă nu o să-ți iei examenele când vor fi.

| ZoeyMe a răspuns:

Da cine te-a ranit? Superman? Serios no peste 10 ani o sa razi de faza asta.

P.S.Ti-am gasit cel putin 7 greseli in intrebare.Mai bine puneti la punct gramatica in loc sa umbli dupa baieti. tongue

| cristy3991 a răspuns:

Mai lasa dragostea ca nu stii tu ce e aia la 12 ani, crede-ma, Intamplari din acestea vor mai fi.