anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt milena si sunt noua pe TPU, puteti sa-mi spuneti ce este fundita? va multumesc ca v-ati facut timp pentru mine

5 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Hey! Bun venit pe TPU! fundita este ca un "premiu". Se da celui mai bun raspunswinking

| Biiiiiia a răspuns:

Buna.
Fundita este un "premiu" daca pot sa ii spun asa, acordat celui mai frumos, inteligent etc raspuns.
Tu decizi cui dai aceasta fundita.
Ea se afla in dreptul fiecarui raspuns, este de culoare gri, dar cand treci cursorul mouseului peste ea se face oranj.
Ca sa o acorzi dai click pe ea.
Sper ca te-am ajutat:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fundita primesti atunci cand raspunzi corect la o anumita intrebare pusa de un utilizator TPU. Bine, unii dau altii nu. S-au de exemplu mai spun unii: Cine raspunde primul (bla bla) primeste fundita. Deci, ai inteles acolo daca raspunzi prima primesti fundita.
Sper ca te-am ajutat. Nu prea ma pricep la explicat.

| hapyyy a răspuns:

Sar putea sa mai spun si alte nume la mine pentru ca am multe nume si doar 3 sunt trecute in certificat si la biserica ma botezat cu toate pe care le-au vrut ai mei pentru ca am familie numeroasa si toti au spus cate un nume

| JustMe_8616 a răspuns:

Langa raspunsul meu trebuie sa apara o panglica portocalie apesi pe ea la raspunsul care crezi ca te va ajuta. sper ca te-am ajutat.