| ItachixArtist a întrebat:

sunt nou pe acest site si nu prea stiu multe despre el. Totusi sa trecem la subiect. Va plac anime-urile la multi de aici, eu am un site unde cine este interesat poate sa intre.
Si acum cine credeți ca va deveni Hokage dintre Naruto si Sasuke? *Pana acum doar aceasta intrebare pot sa o pun, din cauza ca nu am alta idee despre ce sa scriu*. Have A Nice Day!
See yea letter!

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Sigur Naruto dar daca esti curios citeste manga pe anime.kage.ro am vazut ca va aparea si Itachi in marele razboi dar va folosi sharingan sa iasa din tehnica si se va intalnii cu Sasuke dar te las sa aflii singur ce sa va intampla.

| ItachixArtist explică (pentru MarianWLF):

Manga daca ma apuc sa citesc, trebuie sa o i-au de la zero, si sper ca doresti sa fim prieteni^_^Id-ul meu este shikisenri75@yahoo.com. Te rog adauga-am sa putem vorbi mai multe!

| MarianWLF a răspuns (pentru ItachixArtist):

Okbig grin

| ItachixArtist explică (pentru MarianWLF):

Daca mai adaugat care este id-ul tau?

| MarianWLF a răspuns (pentru ItachixArtist):

Pai id sonyc 50 dar in lista apare _#*0o.MarYan.o0*#_

| iKeel a răspuns:

Nu ştiu. Dar cred că Naruto.

| umbrax a răspuns:

Cred ca naruto o sa devina hokage

| FuwaFuwa a răspuns:

Naruto Sasuke e de partea raului si nu cred ca ar vrea sa devina Hakage atata timp cat vrea sa distruga Konoha

| slrs a răspuns:

Inaintea lui Naruto normal ar fi sa devina Kakashi deoarece merita este un shinobi excelent apoi Naruto ca sa isi mosteneasca tatal si sa isi indeplineasca visul